首页
登录
职称英语
[originaltext] American schools provided aid to almost half of foreign gradu
[originaltext] American schools provided aid to almost half of foreign gradu
游客
2023-09-04
86
管理
问题
American schools provided aid to almost half of foreign graduate students during the last academic year, but only 10 percent of undergraduates.
(30) In all, more than 60 percent of international students paid for their education mainly with personal or family money. 26 percent were supported by their American college or university.
Foreign students represent a valuable resource, especially when public colleges and universities face budget cuts by states. Foreign students pay the higher prices charged for students from out of state. Not only that,they can help schools increase their ethnic diversity.
Some students are supported by their home university or government. A small number receive support from the United States government. Employers,private sponsors and international organizations also help some students pay for school.
(31) About half of international students are in graduate school. The Institute of International Education in New York says 31 percent during the last academic year were undergraduates. The others were studying English or in training program.
In all,the United States has around 18 million students in higher education. Last year,more than 630,000,or 3.5 percent,were international students.
The United States,though,has the largest "market share" ,about 20 percent of all the international students in the world. But even as more and more students come to the United States, more and more are also going to other countries. (32) So experts say the American share is likely to go down in the future.
The nearest competitor is Britain, with 13 percent at latest report. Other top countries for international students include France, Germany, Australia, Canada and Japan.
30. What is the major source of finance for the majority of international students?
31. What do we know about the structure of international students in America?
32. What do experts say about international students in the future?
选项
A、The number of them in the United States will decrease.
B、The United States will lose the competition for them to Britain.
C、The market share of the United States will decrease in the future.
D、The number of them in other countries will decrease.
答案
C
解析
文中提到,尽管越来越多的学生来到美国,同时也有越来越多的学生去其他国家。因此专家认为将来美国的市场份额可能会下降。最大的竞争者是英国,最新的研究报告显示其市场份额是13%,故答案为C)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2985908.html
相关试题推荐
APanAmericanBoeing707approachingBali’sinternationalairport__________in
Parentshavealegal_______toensurethattheirchildrenareprovidedwitheff
ManyyoungAmericanshavetraveledabroadandgottenhookedon__________foods.
________inbusinessschoolsexplodedinthe1980sand1990sandcreatedtheass
Plants,oncethrivedonbothpoles,arebecomingalmost_________fortheharsh
[originaltext]TheUKgovernmentisproposingagraduatetaxforstudentsin
[originaltext]TheUKgovernmentisproposingagraduatetaxforstudentsin
[originaltext]TheUKgovernmentisproposingagraduatetaxforstudentsin
[originaltext]JaneAldridgehopedtogetafewreaderswhenshestartedas
[originaltext]JaneAldridgehopedtogetafewreaderswhenshestartedas
随机试题
TheGreek’sloftyattitudetowardscientificresearch—andthescientists’co
Becauseexcessivelyhuntinghasdepletedmanywildlifespecies,gamepreservesa
UnderstandingDepressionI.Misunderstandingofdepress
Livingisrisky.Crossingtheroad,drivingacar,flying,swallowinganasp
A、let:ofB、put:withC、get:toD、take:onD句意:Jacob是一个脾气不好的人,习惯于将自己的所有问题都发泄到别人身
青年女性,有静脉注射麻醉药物史,高热10余天,偶有咳嗽,少量黄痰,院外静脉滴注青
莱菔子除消食外,兼能A.回乳 B.通乳 C.行气 D.通便 E.解毒
多年以后,________我已身处另一座城市。________,每当回忆起那个生
党的十九大报告提出的技术创新体系的主体是()。A.社会 B.政府 C.企业
三层砌体办公室的墙体一般设置圈梁()。A.一道 B.二道 C.三道
最新回复
(
0
)