首页
登录
职称英语
[originaltext] Last week,the United Nations held a world summit on food secu
[originaltext] Last week,the United Nations held a world summit on food secu
游客
2023-09-04
81
管理
问题
Last week,the United Nations held a world summit on food security in Rome. (26) But the three-day meeting produced only limited measures to fight rising hunger. The U. N. World Food Program says more than a billion people—one in six worldwide—do not get enough food to be healthy.
The troubled world economy is not the only cause of recent increases. The poorest countries continue to face high food prices,which have fallen elsewhere. (27) The U. N. Food and Agriculture Organization says more than 30 nations continue to need emergency food assistance.
The delegates in Rome promised to continue efforts to reduce by half the number of hungry people by 2015. But critics pointed out that world leaders made a similar promise more than ten years ago.
(28) Several countries promised to increase aid for agriculture, to help developing nations become more independent.
Still, critics deplored a lack of greater action. Leaders from more than 60 countries were in Rome. But Italian Prime Minister was the only leader from a major industrial nation in the Group of Eight. (29) An official from Kenya said it showed a lack of unity in the fight against hunger. He pointed out that both the developed world and the developing countries should come together and support a global initiative in the war against hunger.
The Food and Agriculture Organization says more than 40 billion dollars a year needs to be invested in agriculture to defeat world hunger. The growing problem has affected developing countries, but also industrialized nations.
26. What does the speaker say about the three-day meeting?
27. Who says more than 30 nations need emergency food assistance?
28. What do some delegates promise on the meeting?
29. What does the Kenya official criticize?
选项
A、To reduce by half the number of hungry people by 2020.
B、To lower food prices around the world.
C、To provide assistance to developing countries.
D、To invite more delegates from developed countries next time.
答案
C
解析
文中提到,与会代表承诺到2015年将饥饿人口数减少一半。还有国家承诺将加大对农业的资助,帮助发展中国家变得更加独立。故答案为C)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2985394.html
相关试题推荐
[originaltext]Whilethenicknamesofcurrenthurricanes—includingEarlan
[originaltext]Whilethenicknamesofcurrenthurricanes—includingEarlan
[originaltext]Sometimes,somethingthatisconsideredtobenegativeturns
[originaltext]Sometimes,somethingthatisconsideredtobenegativeturns
[originaltext]Sometimes,somethingthatisconsideredtobenegativeturns
[originaltext]Meetingpeoplefromanotherculturecanbedifficult.Fromth
[originaltext]Meetingpeoplefromanotherculturecanbedifficult.Fromth
[originaltext]M:Ican’tbelieveit!Thelastdayofschoolisfinallyhere.Wh
[originaltext]M:Ican’tbelieveit!Thelastdayofschoolisfinallyhere.Wh
[originaltext]Yourassignmentsthistermwillbetowritetwomajorresearc
随机试题
ItisoftenrealizedthatwomenheldahighplaceinsouthernEuropeansocie
[originaltext]W:Hi,Peter.M:Hi,Laura.W:Howwasyourfinal?M:Absolutely
-Let'sgototheconcerttonight,Mary.
外伤性颅内幕上血肿导致小脑幕切迹疝的早期表现为A.意识丧失,双瞳孔缩小,呼吸困难
1岁男婴,面色苍白2个月,母乳喂养,未断奶,间断添加辅食,平时易患感冒,浅表淋巴
胎儿窘迫的早期表现是A.胎动消失 B.胎动减弱 C.胎动频繁 D.胎动增强
根据我国《金融机构大额交易和可疑交易报告管理办法》,下列交易中()属于应免于报
光谱法中的紫外光区所用的波长为()。A.200~400nmB.400~850n
巨幼红细胞性贫血时,下列哪项是错误的A.维生素B是DNA合成的必需营养素 B.
2018年1月1日,A公司以3100万元银行存款作为对价购入B公司当日发行的一
最新回复
(
0
)