首页
登录
职称英语
[originaltext]Good evening, and welcome to the 10 o’clock news. Tonight’s top s
[originaltext]Good evening, and welcome to the 10 o’clock news. Tonight’s top s
游客
2023-09-04
84
管理
问题
Good evening, and welcome to the 10 o’clock news. Tonight’s top story: Health officials are warning people nationwide about the dangers of skin cancer once again this month. Free bottles of sun cream are being given out in schools and doctors’ surgeries, and are also available through the health website. Cases of skin cancer dropped by 3% last year, and it is hoped that this trend will continue. A three-year-old boy has been found wandering the streets of the city. The boy, who is currently being cared for by social workers, is said to be content, but has, as yet, not spoken to them or revealed his name. No missing children have been reported. Anyone who has further information is being asked to contact police. A new car washing service is in operation in the city this week. The service includes a full valet, wash and polish for a mere five pounds. The catch? Whilst waiting, car owners will be led into a purpose built amusement arcade in order that they can gamble away all of their money. A new scheme has begun in schools nationwide to encourage children to write more letters. Education officials are worried about the frequency of emails and text messages which young people send now, and the effect that will have on their written English. The scheme has cost the government over a billion pounds. And now for the weather. Tomorrow should be dry and bright with sunny spells, and top temperatures will be 25 degrees. Don’t forget your sunscreen! That’s all from us for now. See you tomorrow.
Questions 32 to 35 are based on the passage you have just heard.
32. What is a measure by the government to prevent skin cancer?
33. Who is taking care of the wandering boy right now?
34. What is the purpose of the new scheme mentioned in the passage?
35. What’s the weather like tomorrow?
选项
A、Giving lectures in schools.
B、Providing free bottles of sun cream.
C、Providing beach umbrella at the seaside.
D、Providing free skin cancer screenings.
答案
B
解析
选项中的Giving lectures,Providing beach umbrella/free...screenings等表明,本题可能与采取的措施有关。短文中提到,卫生部本月再次警告人们皮肤癌的危害,学校和医生诊所正在免费发放防晒霜,还可以通过健康网来领取,由此可知,政府通过提供免费的防晒霜来预防皮肤癌,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2983376.html
相关试题推荐
[originaltext]Afewtimeseachmonth,second-gradepupilsataprimarysch
[originaltext]M:Hithere.(19)Haveyouheardthatthecompanyiscuttingstaff?
[originaltext]M:Hithere.(19)Haveyouheardthatthecompanyiscuttingstaff?
[originaltext]M:Hithere.(19)Haveyouheardthatthecompanyiscuttingstaff?
[originaltext]M:HeyLinda,didyougetthatletteraboutthenewoptionsforf
[originaltext]W:Ireallyappreciateyourhelp.Withoutyourdirection.Imayhav
[originaltext]W:Ireallyappreciateyourhelp.Withoutyourdirection.Imayhav
[originaltext]W:Ireallyappreciateyourhelp.Withoutyourdirection.Imayhav
[originaltext]W:Ireallyappreciateyourhelp.Withoutyourdirection.Imayhav
【B1】[br]【B11】[originaltext]Allourdreamshavesomethingtodowithourfeeli
随机试题
Whenisthemeetinghold?[br][originaltext]11.W:It’sabout3:30.M:Oh,
AttentionEmployees:Thisnoticeistoinformyouofachangetopaymentprocedu
ThedayofprotestingatEnglishWikipediabroughtmeasurableresults,1.___
“商标确权程序增加司法审查”属于()年商标法修改的内容。A.1983年 B
当获证企业的质量管理体系不符合认证要求时,认证机构可采取的警告措施是()。A:
建筑物地基分为天然地基和人工地基。
有关月经生理的叙述,错误的是A、经血全是血液 B、月经第一次来潮称初潮 C、
国外某研究机构针对网上购物行为进行调查,随机抽取2万名网络购物消费者,对其进行“
请根据下列文字所提供的信息。 根据教育部《l999年全国教育事业发展统计公报
下列理财师的行为中,不符合“保守秘密”职业道德要求的是( )。A.将客户资料存
最新回复
(
0
)