首页
登录
职称英语
[originaltext]Your professor has asked me to talk to you today about the topic
[originaltext]Your professor has asked me to talk to you today about the topic
游客
2023-09-03
71
管理
问题
Your professor has asked me to talk to you today about the topic that should be of real concern to civil engineers: the erosion of the U.S. beaches. Let me start with some statistics. Did you know that 90% of the coast in this country is eroding? On the Gulf of Mexico for instance, erosion averages 4 to 5 feet per year. Over the past 20 years, there has been an increase in building along the coast, even though geologists and environmentalists have been warning communities about problems like erosion. Someway, communities have tried to protect their buildings and roads and to build seawalls.
However, geologists have found that such stabilizing structures actually speed up the destruction of the beaches. These beaches with seawalls, called stabilized beaches, are much narrower than beaches without them. You may wonder how seawalls speed up beach loss. The explanation is simple. If the flow of the beaches is gentle, the water energy is lessened as it washes up along the shore. It is reduced even more when it returns to the sea as it doesn’t carry back much sand. On the other hand, when the water hits the nearly-vertical face of the seawall, it goes straight back to the sea with the full force of its energy and it carries back a great deal of sand. Because of the real risk of losing beaches, many geologists support a ban on all types of stabilizing construction on shorelines.
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. Why do communities build seawalls?
34. How does a gently-sloping beach help prevent erosion?
35. What do the geologists advise people to do?
选项
A、By sending water directly back to the sea with great force.
B、By reducing wave energy.
C、By reducing beach width.
D、By stabilizing beachfront construction.
答案
B
解析
选项均以“By+现在分词”开头表明,本题可能考查做某事的方式。由短文中提到的If the flow of the beaches is gentle, the water energy is lessened as it washes up along the shore可知,一个稍有斜度的海滩可以减少波浪的能量,从而有助于阻止侵蚀,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2983253.html
相关试题推荐
[originaltext]W:We’veallheardthesaying"Laughteristhebestmedicine."Ho
[originaltext]W:We’veallheardthesaying"Laughteristhebestmedicine."Ho
[originaltext]M:Youshoulddrink8glassesofwaterperday.Itwoulddoyoumuc
[originaltext]M:Youshoulddrink8glassesofwaterperday.Itwoulddoyoumuc
[originaltext]M:Youshoulddrink8glassesofwaterperday.Itwoulddoyoumuc
[originaltext]M:Youshoulddrink8glassesofwaterperday.Itwoulddoyoumuc
[originaltext]M:Youshoulddrink8glassesofwaterperday.Itwoulddoyoumuc
[originaltext](32)Yourassignmentsthistermwillbetowritetwomajorresear
[originaltext](32)Yourassignmentsthistermwillbetowritetwomajorresear
[originaltext]EarlyintbeageofrichnessthatfollowedWorldWarⅡ,anAmerica
随机试题
UFOsWhatareUFOs?Ataroundthemiddleofthe20thcen
[originaltext]M:Allright...allright.You’vemadeyourpoint.Butafterall
UpcomingWorkshoponSaturday,March23SignsofArt10:00am-4:00
[originaltext]M:Theswitchinthebathroomisbrokenandweneedasocketfor
尿量减少可见于:()A.饮浓茶 B.糖尿病 C.严重烧伤 D.尿崩
A.摩擦使笔套带电 B.笔套靠近圆环时,圆环上、下部感应出异号电荷 C.圆环
基金营销环境分析中影响微观环境的因素包括()。A:竞争对手及公众B:股东支持
( )是指银行向个人发放的用于购买大额耐用消费品的人民币担保贷款。A.个人住房贷
在一定期间及特定的业务量范围内,关于成本与业务量关系,下列说法正确的有()。A.
A.描述流行病学研究 B.病例对照研究 C.队列研究 D.实验流行病学研究
最新回复
(
0
)