首页
登录
职称英语
[originaltext] One of the biggest challenges facing employers and educators
[originaltext] One of the biggest challenges facing employers and educators
游客
2023-09-02
73
管理
问题
One of the biggest challenges facing employers and educators today is the rapid advance of globalization. The marketplace is no longer national or regional, but extends to all corners of the world, and this requires a global-ready workforce. Universities have a large part to play in preparing students for the twenty-first century labor market by promoting international educational experiences. The most obvious way universities can help develop a global workforce is by encouraging students to study abroad as part of their course. Students who have experienced another culture first-hand are more likely to be global-ready when they graduate. Global workforce development doesn’t always have to involve travel abroad, however. If students learn another language, and study other cultures, they will be more global-ready when they graduate. It is important to point out that students also need to have a deep understanding of their own culture before they can begin to observe, analyze and evaluate other cultures. In multicultural societies, people can study each other’s cultures to develop intercultural competencies such as critical and reflective thinking, and intellectual flexibility. This can be done both through the curriculum, and through activities on campus outside of the classroom such as art exhibitions and lectures from international experts. Many universities are already embracing this challenge and providing opportunities for students to become global citizens. Students themselves, however, may not realize that when they graduate they will be competing in a global labor market, and universities need to raise awareness of these issues amongst undergraduates.
选项
A、Globalisation will eliminate many jobs.
B、Reflective thinking is becoming critical.
C、The labor market is getting globalised.
D、Knowing a foreign language is essential.
答案
C
解析
Q:What should college students realize according to the speaker?
最后提到,学生们可能没有意识到他们毕业后要参与到国际劳动力市场进行竞争,因此学校需要帮学生唤醒这种意识。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2979901.html
相关试题推荐
[originaltext]Quiet,please.MayIhaveallofyourattention?Weneedtog
[originaltext]"Everythinghappensforthebest,"mymothersaidwheneverI
[originaltext]"Everythinghappensforthebest,"mymothersaidwheneverI
[originaltext]W:Dr.Smith,thankyouforcomingtoourprogram.M:Mypleasure
[originaltext]TheUniversityofTennessee’sWaltersLifeSciencesBuilding
[originaltext]TheUniversityofTennessee’sWaltersLifeSciencesBuilding
[originaltext]W:Oh,Peter,thereyouare.You’vebeenages.Whatkeptyousol
[originaltext]W:Oh,Peter,thereyouare.You’vebeenages.Whatkeptyousol
[originaltext]W:Oh,Peter,thereyouare.You’vebeenages.Whatkeptyousol
[originaltext]M:Hello?W:Hello.I’mcallingabouttheapartmentthatwasadve
随机试题
Avoideggs.Drink8glassesofwateraday.Eatingcarbswill【C1】______.Nut
Manybigcitiesintheworld_________________________(正面临淡水资源短缺).arefacingt
[originaltext]M:SharonEppersonjoinsusnow,she’sacorrespondentforCNBC,and
WhenLouiseBrownwasbornon25July1978,shekickedoffanera.Thefirst
阅读以下说明和图,回答问题1至问题3,将解答填入对应栏内。[说明]某时装邮购提供
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
在行业分析中,运用实地调研法的优势在于()。 A.不太适用于正在进行中的重大
供给学派认为,只有了解上述所得转移的税收效果,我们才能希望设计出一种社会福利制
下列选项中,关于建设工程监理进行投标决策基本原则的说法,错误的是()。A.对
关于依法必须招标工程中标候选人的公示,下列说法中正确的是()。A.评标结果
最新回复
(
0
)