首页
登录
职称英语
[originaltext] American scientists are developing maps that can identify are
[originaltext] American scientists are developing maps that can identify are
游客
2023-09-01
95
管理
问题
American scientists are developing maps that can identify areas of future flooding. The maps also may help scientists estimate the possibility of extremely dry weather and severe storms. Tom Jackson of the United States Department of Agriculture prepared the map after the April flood. He used information provided by satellites in Earth orbit. The maps are produced from dish receivers on the satellites. Each dish receiver measures the wetness of the soil by capturing the natural release of microwave radiation from the soil. The receivers turn rapidly. This provides complete coverage of each area the satellite passes over. Mr. Jackson and other scientists have tested Aqua’s equipment in airplanes and satellites flying over several states. The scientists used the tests tn develop ways to change the information gathered into maps. Mr. Jackson now plans to compare the microwave dish receiver findings with information from tests on Earth’s soil. He will use instruments at Agricultural Research Service centers in four states. He also will study information provided by forty ground observation centers across the country.
选项
A、By turning the intensity of sunshine into maps.
B、By analyzing the recent weather report.
C、By capturing the microwave radiation from the soil.
D、By analyzing information provided by ground observation centers.
答案
C
解析
细节考察题。相关句子;“Each dish receiver measures the wetness of the soil by capturing the natural release of microwave radiation from the soil.”因此是通过检测土壤微波辐射的方式。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2975091.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Haveyoueverattendedagroupinterview?Imeananinterview
[originaltext]W:Thisisoneofourbestandleastexpensivetwo-bedroomlistin
[originaltext]W:Thisisoneofourbestandleastexpensivetwo-bedroomlistin
[originaltext]W:Thisisoneofourbestandleastexpensivetwo-bedroomlistin
[originaltext]W:Thisisoneofourbestandleastexpensivetwo-bedroomlistin
[originaltext]W:Thisisoneofourbestandleastexpensivetwo-bedroomlistin
[originaltext]ThereisoneforeignproducttheJapanesearebuyingfastert
[originaltext]ThereisoneforeignproducttheJapanesearebuyingfastert
[originaltext]Phonebookshavewhite,blueandyellowpages.Thewhitepage
[originaltext]Phonebookshavewhite,blueandyellowpages.Thewhitepage
随机试题
Islanguage,likefood,abasichumanneedwithoutwhichachildatacritic
AccordingtoBartlett,reflectiveteachi
请阅读短文,完成此题。 Oftenheardpeoplecomplain
A.意识丧失是由于大脑半球弥散性损伤 B.意识丧失是由于广泛性发作脑功能紊乱
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
2013年下半年我国每月钢材产量同比增速超过11%的有几个?() A.4
(2017年真题)资金成本越高,个人贷款定价();当宏观经济趋热时,个人贷款价
共用题干 一般资料:求助者,男性,29岁,硕士学位,外科主治医师。案例介绍:求
诃黎勒的正名是A.白果 B.瓜蒌 C.杜仲 D.牡蛎 E.诃子
根据《建筑安装工程费用项目组成》(建标[2003]206号),建筑安装工程的规
最新回复
(
0
)