首页
登录
职称英语
[originaltext] Peru is a country on the west coast of South America. It has
[originaltext] Peru is a country on the west coast of South America. It has
游客
2023-09-01
89
管理
问题
Peru is a country on the west coast of South America. It has five neighbor countries: Brazil, witch is situated to the east; Ecuador and Colombia which are to the north; and Bolivia and Chile, which are to the southeast. As I said, Peru is oil the west coast of the continent, so it has another neighbor: not another country, but the Pacific Ocean.
Peru is a large country. It’s about one thousand three hundred kilometers long, and five hundred and sixty kilometers wide. Its land area is about one million two hundred and eighty five thousand square kilometers.
There are three main regions. First, there’s the area along the coast, in the west; it’s quite low, and it covers about ten percent of the whole country. Then there are the Andes Mountains. They run down the middle of Peru. They are very high, and they cover 25 percent of the country. Finally there are the forests and jungles of the east, covering the remaining 65 percent of the land.
As for the climate, it varies according to each region, so it can be divided into three. The western area near the coast has a dry climate. The central mountainous region, the Andes, is cool, with snow all the year on the highest peaks. The eastern forests are extremely wet, with an average rainfall of two hundred and fifty centimeters a year.
选项
A、It’s a country surrounded by the Pacific Ocean.
B、It’s a long country with 1 285 000 kilometers.
C、It’s a country with a lot of mountains.
D、It’s a country full of natural resources.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2974791.html
相关试题推荐
[originaltext]Asisknowntoall,scientistsandphilosophershadstudiedt
[originaltext]Asisknowntoall,scientistsandphilosophershadstudiedt
[originaltext]Asisknowntoall,scientistsandphilosophershadstudiedt
[originaltext]M:Canyouspareamoment,dear?Iwantyoutolistentothislet
[originaltext]W:Goodmorningandwelcometotoday’sprogram.Haveyoualwaysw
[originaltext]W:Goodmorningandwelcometotoday’sprogram.Haveyoualwaysw
[originaltext]M:Thebagis$18now.W:Yes,it’sexactlyahalfmorethanitw
[originaltext]M:Thebagis$18now.W:Yes,it’sexactlyahalfmorethanitw
[originaltext]M:Thebagis$18now.W:Yes,it’sexactlyahalfmorethanitw
[originaltext]M:Thebagis$18now.W:Yes,it’sexactlyahalfmorethanitw
随机试题
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[originaltext]W
DistanceLearninginBritainIntimesofinflation,
Personalityistoalargeextentinherent—A-typeparentsusuallybringabo
用人单位濒临破产进行法定整顿期间或者生产经营状况发生严重困难,确需裁减人员的,应
制炭后产生止血作用的药物是A.藕节B.地榆C.棕榈D.荷叶E.以上均不是
在家庭社会工作介入阶段,社会工作者扮演的()角色是指社会工作者在了解受助家庭成
下列说法中,正确的是( )。A.大赦既赦其刑,又赦其罪B.特赦只赦其刑
下列关于甄选的主要方法,属于心理测试的是()。A.能力测试 B.人格测试
在现代市场经济中,财政政策的功能包括()。A.导向功能 B.协调功能 C.
人机系统可分为机械化、半机械化的人机系统和全自动化控制的人机系统两类。在机械化、
最新回复
(
0
)