首页
登录
职称英语
[originaltext] Crocodiles only live where it is hot. They are found in Ind
[originaltext] Crocodiles only live where it is hot. They are found in Ind
游客
2023-08-31
103
管理
问题
Crocodiles only live where it is hot. They are found in India, Australia, Africa and America. They. spend most of their time lying around in the mud or the rivers. The crocodile’s long powerful tail is used when the animal is swimming. It is also an excellent weapon, because it call be swung with great speed and force. One blow will knock down a man or even a big animal at once. The crocodile is very well protected against its enemies by the hard bony plates which cover most of its body, (30)but because of the way its neck is formed, it cannot turn its head from side to side and so it can only see in front of itself. The crocodile has its teeth cleaned by the crocodile bird.
For its food this bird takes the bits left in the crocodile’s mouth. This helps the crocodile, which cannot clean its own teeth, for it cannot move its tongue up and down. (31)With its rows of terrible pointed teeth it seizes its food, which may be a fish, an animal, or even a careless man, and then holds ii below the water until it drowns.
The long-nosed crocodile is shy and timid and because of this, the people of West Africa where it lives, sometimes catch it for food. Many, many centuries ago there were crocodiles in England. We know this because we have found their bones buried far down in the earth on which London is built. (32)But the Britain of today is too cold for them to live in. This is a good thing for English people for crocodiles may grow to over thirty feet in length. When they lie floating in the water, they look like floating tree-trunks and it is often impossible to tell that they are there.
选项
A、Because they have all been shot.
B、Because they are too dangerous.
C、Because they are all hiding under the rivers.
D、Because the weather does not suit them nowadays.
答案
D
解析
细节推断题。文中指出,对于鳄鱼来说,现在的英国天气太冷了,不适合他们生活。因此现在英格兰没有鳄鱼的原因是D)“气候不合适”。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2974185.html
相关试题推荐
[originaltext]Astronomershavespenthundredsofyearssearchingforsigns
[originaltext]Astronomershavespenthundredsofyearssearchingforsigns
[originaltext]Astronomershavespenthundredsofyearssearchingforsigns
[originaltext]Asisknowntoall,scientistsandphilosophershadstudiedt
[originaltext]Asisknowntoall,scientistsandphilosophershadstudiedt
[originaltext]M:Canyouspareamoment,dear?Iwantyoutolistentothislet
[originaltext]W:Goodmorningandwelcometotoday’sprogram.Haveyoualwaysw
[originaltext]M:Thebagis$18now.W:Yes,it’sexactlyahalfmorethanitw
[originaltext]M:Thebagis$18now.W:Yes,it’sexactlyahalfmorethanitw
[originaltext]M:Thebagis$18now.W:Yes,it’sexactlyahalfmorethanitw
随机试题
ThekeytotheindustrializationofspaceistheU.S.spaceshuttle.【C1】___
PassageFour[br]Whatdoes"it"inthefirstsentenceofPara.5referto?Thed
Althoughmachineshavebeenaroundforalongtimeandpeoplehaveadapted
Energyanalystsspentthefirsthalfoftheyeardebatinghowexpensiveoil
通过一个公正的()机构对产品或质量管理体系作出正确、可信的评价,从而使他们对产
学前儿童体育活动运动负荷的特点是()。A.强度较小,密度较小,时间较长 B.强
企业通过邮寄将订单传输到供应地的成本属于()。A.采购成本 B.库存持有成本
A.385MPa B.-385MPa C.714MPa D.-714MPa
DR医疗是我国一家规模较大的CT制造商。近年来,随着互联网、5G、大数据等高新科
一台额定电压6000V的笼型异步电动机,不允许直接起动,可以采用如下哪种方法起动
最新回复
(
0
)