首页
登录
职称英语
Acting is such an over-crowded profession that the only advice that should b
Acting is such an over-crowded profession that the only advice that should b
游客
2023-08-30
84
管理
问题
Acting is such an over-crowded profession that the only advice that should be given to a young person thinking of going on the stage is "Don’t!". But it is useless to try to discourage someone who feels that he must act, though the chances of his becoming famous are Slim. The normal way to begin is to go to a drama school. Usually only students who show promise and talent are accepted, and the course lasts two years. Then the young actor or actress takes up work with a repertory company, usually as an assistant stage manager. This means doing everything that there is to do in the theatre: painting scenery, looking after the furniture, taking care of the costumes, and even acting in very small parts. It is very hard work indeed. The hours are long and the salary is tiny. But young actors with the stage in their blood are happy, waiting for the chances of working with a better company, or perhaps in films or television.
Of course, some people have unusual chances which lead to fame and success without this long and dull training. Connie Pratt, for example, was just an ordinary girl working in a bicycle factory. A film producer happened to catch sight of her one morning waiting at a bus stop, as he drove past in his big car. He told the driver to stop, and he got out to speak to the girl. He asked her if she would like to go to the film studio to do a test, and at first she thought he was joking. Then she got angry and said she would call the police. It took the producer twenty minutes to tell Connie that he was serious. Then an appointment was made for her to go to the studio the next day. The test was successful. They gave her some necessary lessons and within a few weeks she was playing the leading part opposite one of the most famous actors of the day. Of Course, she was given a more dramatic name, which is now world-famous. But chances like this happen once in a blue moon! [br] According to the context, the sentence "But young actors with the stage in their blood are happy," at the end of the first paragraph means ______.
选项
A、they don’t care if their job is hard
B、they like the stage naturally
C、they are born happy
D、they are easily satisfied
答案
B
解析
语义理解题。第一段主要谈论的是要想做演员出名是如何地难,可尽管如此,那些血液里都有舞台的年青演员还是感到很高兴,这里with the stage in their blood是一种形象说法,相当于汉语的说法:骨子里都有舞台,即他们天生喜欢演戏、当演员。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2970809.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Thedoctorshouldbeabletoseeyouinafewminutes.Ijust
[originaltext]W:Thedoctorshouldbeabletoseeyouinafewminutes.Ijust
______(即使她的建议与你所想的不一致),Iadviseyoutofollowit.Evenifheradvicedoesnotco
【B1】[br]【B18】A、dwellersB、citizensC、professionalsD、amateursC名词辨义。前一句提到,德国需要
[audioFiles]audio_eusm_j45_001(20082)[/audioFiles]A、Themanshoulddowithoutb
Tobesuccessfulinajobinterview,oneshoulddemonstratecertainpersonal
Tobesuccessfulinajobinterview,oneshoulddemonstratecertainpersonal
Tobesuccessfulinajobinterview,oneshoulddemonstratecertainpersonal
Tobesuccessfulinajobinterview,oneshoulddemonstratecertainpersonal
Tobesuccessfulinajobinterview,oneshoulddemonstratecertainpersonal
随机试题
Aquartertosixis______.A、6:45B、0.260417C、0.239583C题干意思是差一刻6点是什么时候。
Whatwillfuturehistoriansrememberabouttheimpactofscience【C1】______
WhoWillOwnDeep-seaLife?[A]Eversincehuman’searly
PassageFour[br]What’sthebesttitleforthepassage?Nature,NurtureandExam
下边四个图形中,只有一个是由上边的四个图形拼合(只能通过上、下、左、右平移)而成
问卷调查方法中,一般采用的问卷发放方式是( )。A.书刊刊载 B.邮寄发放
下列选项中,( )成为企业所有员工在劳动安全卫生保护工作中的职业道德行为准则。
随着人类社会模式的变迁,相应的治理模式也在变迁,这使得在公共管理中,管理主体对客
下图是大豆期价指数走势图和持仓量变化图,回答以下题。 从持仓量变化
金融工具在二级市场的交易方式有()。A.定向交易 B.私募交易 C.交易场所
最新回复
(
0
)