首页
登录
职称英语
[originaltext] A recent report has shown that in the United States, people h
[originaltext] A recent report has shown that in the United States, people h
游客
2023-08-30
84
管理
问题
A recent report has shown that in the United States, people have experienced an evolution concerning their attitudes towards the workweek and weekend. Although some calendars still mark the beginning of a week as Sunday, more and more of Americans are coming to regard Monday as the first day of the week with Saturday and Sunday comprising the two-day period thought of as the weekend. In fact, the word "weekend" didn’t even exist in English until about the middle of the last century. In England at that time, Saturday afternoons had just been added to Sundays and holidays as a time for workers to have off from their jobs. This innovation became common in the United States in the 1920s, but as the workweek shortened during the Great Depression of the 1930s, the weekend expanded to two full days—Saturday and Sunday. Some people thought that this trend would continue due to increasing automation and the workweek might decrease to four days or even fewer. But so far this hasn’t happened. The workweek seems to have stabilized as forty hours made up of five eight-hour days. And nowadays the idea of adding Monday to the weekend has also been proposed by some people.
选项
A、Shifting job opportunities.
B、The evolution of the weekend.
C、Attitudes toward employment,
D、Attitudes toward leisure activities.
答案
B
解析
选项和文章的主题有关。本题是主旨题。从people have experienced an evolution concerning their attitudes towards the workweek and weekend.可以得知文章的主题是weekend的进化发展。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2970789.html
相关试题推荐
[originaltext]Howwelookandhowweappeartoothersprobablyworriesusm
[originaltext]Howwelookandhowweappeartoothersprobablyworriesusm
[originaltext]HongKongisacityinclinedtowardred;inThailandthecolo
[originaltext]M:I’mgladtohavetheopportunityofvisitingyourcompany.Ih
[originaltext]W:Iwaswonderingifyou’dletmestaywithyouforafewdays.
[originaltext]W:Iwaswonderingifyou’dletmestaywithyouforafewdays.
[originaltext]W:Iwaswonderingifyou’dletmestaywithyouforafewdays.
[originaltext]W:Iwaswonderingifyou’dletmestaywithyouforafewdays.
[originaltext]W:Iwaswonderingifyou’dletmestaywithyouforafewdays.
Judgingfromrecentsurveys,mostexpertsinsleepbehavioragreethatthere
随机试题
Farmersinthedevelopingworldwouldhatepricefluctuations.Itmakesthem
Careyhadretiredasusualafterdinnerforalittle______inthedrawing-room,
Whatistherelationshipbetweenthetwospeakers?[br][originaltext]Man:Hi,
Watchababybetweensixandninemonthsold,andyouwillobservethebasicide
[originaltext]Scientistshaveobservedthatplantsthemselvesproducemany
成人外周血涂片中出现有核红细胞常见于A.再生障碍性贫血 B.急性肺炎 C.恶
儿童药动学改变的对应描述分别为:A.引起某些药物作用或毒性增加,有些需经药酶作用
定期发布药品质量公告的是A.国务院和省、自治区、直辖市人民政府的药品监督管理部门
某家庭购买了一套价值为40万元的普通住宅,首付款为房价的30%,其余房款用银行提
崩塌分为( )。A.土崩 B.岩崩 C.瓦崩 D.滑崩 E.断崩
最新回复
(
0
)