首页
登录
职称英语
[originaltext] Trees have a spectacular survival record. Over a period of mo
[originaltext] Trees have a spectacular survival record. Over a period of mo
游客
2023-08-30
66
管理
问题
Trees have a spectacular survival record. Over a period of more than 400 million years, they have evolved as the tallest, most massive and longest-lived organisms ever to inhabit the Earth. Yet trees lack a means of defense that almost every animal has: threes cannot move away from destructive forces. Because they cannot move, all types of living and nonliving enemies—fire, storm, micro-organisms, insects, other animals and later, humans—have wounded them throughout their history. Trees have survived because their evolution has made them into a highly compartmented organism; that is, they wall off injured and infected wood.
In that respect trees are radically different from animals. Fundamentally, animals heal: they preserve their life by making billions of repairs, installing new cells in the positions of old one. Trees cannot heal: they make no repairs, instead, they defend themselves from the consequences of injury and infection by walling off the damage. At the same time they put new cells in new positions; in effect they grow a new tree over the old one every year. The most obvious results of the process are growth rings, which are visible on the cross section of a trunk, a root, or a branch.
选项
A、Tall.
B、Green.
C、Massive.
D、Long-lived.
答案
B
解析
选项都是形容词。本题是细节题。从the tallest, most massive and longest-lived organisms可知B没有提到。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2970614.html
相关试题推荐
[originaltext]W:ProfessorWilson,canyousparemeafewminutes?M:That’sOK
[originaltext]W:Doyouthinkyoucangiveanexactdefinitionof"management",
[originaltext]W:Doyouthinkyoucangiveanexactdefinitionof"management",
[originaltext]Yourprofessorhasaskedmetotalktoyoutodayabouttheto
[originaltext]Yourprofessorhasaskedmetotalktoyoutodayabouttheto
[originaltext]Yourprofessorhasaskedmetotalktoyoutodayabouttheto
[originaltext]W:Isitthatyou’venevermettherightwoman?Isthatit?M:I
[originaltext]W:Isitthatyou’venevermettherightwoman?Isthatit?M:I
[originaltext]W:Isitthatyou’venevermettherightwoman?Isthatit?M:I
[originaltext]Londonisacitysittingonameanderingriver,withpalaces
随机试题
Researcherswhoareunfamiliarwiththeculturalandethnicgroupstheyare
Theskinoftheforestkeeper______exposuretotheharshnorthwestweather.A、is
ChoosethecorrectletterA,BorC.[br]【L26】[originaltext]Nowlistencareful
Weshouldn’t_____ourprospectsbylaziness.A、damageB、upsetC、ruinD、harmC句意:不能
Ourteamtriumphed______Class3intheschoolfootballmatch.A、overB、aboveC、
[originaltext]"Whereistheuniversity?isquestionmanyvisitorstoCambri
随着企业债务增加而提高的经营风险和可能产生的破产成本,会增加企业的额外成本,而最
以一个客户去匹配多套房源的配对方法,是以______为基础,以______为标准
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
共情的三个具体含义是指心理咨询师()。多选A.要以自己的参照框架去剖折求助者
最新回复
(
0
)