首页
登录
职称英语
[originaltext] About 20,000 whales have been slaughtered since a ban on comm
[originaltext] About 20,000 whales have been slaughtered since a ban on comm
游客
2023-08-30
88
管理
问题
About 20,000 whales have been slaughtered since a ban on commercial whaling was introduced in 1986 and the death toll is rising each year. Norway and Japan killed over 1,000 whales in 1999 and they plan to kill even more. The International Whaling Commission (IWC) has failed to stop the killing and a compromise deal may relax the ban allowing coastal whaling condemning many thousands more whales to a cruel death. In 1994, the IWC created a whale refuge in Antarctic waters and many believed the battle to save the whales had been won. But Japan has ignored the refuge and along with Norway continues to defy the whaling ban. As the environmental concerns increase whaling is no longer the issue it was or deserves to be. With little public awareness of the increasing whale slaughter, there has been no pressure to stop it. Consequently, the political will to confront the whalers and enforce the whaling ban has slipped away. Commercial whaling has ruined whale populations worldwide, pushing the entire species to the brink of extinction. There is still great scientific uncertainty about the size and status of remaining whale populations. Whales are facing increasing threats to their survival including increasing toxic pollution, massive over-fishing, boat collisions, habitat loss, ozone exhaustion and climate change. They need to be protected, not hunted. Commercial whaling is surprisingly cruel and unnecessary. It is morally indefensible. It should be condemned to history, to a time when sadly we knew no better!
选项
A、The impact of commercial whaling.
B、Why Japan and Norway continue to hunt whales.
C、The inaction of the IWC.
D、The immorality of commercial whaling.
答案
A
解析
What is the passage mainly about?
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2970444.html
相关试题推荐
[originaltext]AclassicalguitaristwasthrilledtohearfromNewYorkCit
[originaltext]AclassicalguitaristwasthrilledtohearfromNewYorkCit
[originaltext]Ladiesandgentlemen,(30)whenwetalkaboutgettingonlin
[originaltext]Ladiesandgentlemen,(30)whenwetalkaboutgettingonlin
[originaltext]Ladiesandgentlemen,(30)whenwetalkaboutgettingonlin
[originaltext]AllangoeseverywherewithBirgittaAnderson,a54-year-olds
[originaltext]AllangoeseverywherewithBirgittaAnderson,a54-year-olds
[originaltext]W:Hi,Tom.Ihaven’tseenyouforafewweeks.Whatareyoudoin
[originaltext]W:Hi,Tom.Ihaven’tseenyouforafewweeks.Whatareyoudoin
[originaltext]M:Iamreallyimpressedbythisnewjacket.Itiscutoutforyo
随机试题
WhenFacebooksaiditwouldstartadatingserviceinColombiainSeptember,
Television,orTVthemodemwonderofelectronics,bringstheworldintoyourown
WhenIwaspreparingformytwo-weekvacationinsouthernAfrica,ILi
【B1】[br]【B7】A、feedbackB、governorC、steamD、systemA从第二段第一句可知,这种阀门是一种反射装置,故选A。
【S1】[br]【S9】L该空需填入副词,选项中只有L和N可作副词,由下文提到的walking,running,swimming,dancing,andj
下列配置默认路由的命令中,正确的是()A.[Huawei]iproute‐s
泵送混凝土水胶比不大于()。A.0.5 B.0.6 C.0.7 D.0.8
桔梗、枳壳同用的方剂是A.参苓白术散B.黄龙汤C.柴葛解肌汤D.百合固金汤E.血
尿素氮测定(二乙酰一肟法)其血清中尿素在氨基硫脲存在下与二乙酰一肟在()A.强
下列有助于鉴别急、慢性肾衰竭的项目是A.蛋白尿的程度 B.血尿的程度 C.高
最新回复
(
0
)