首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Is this the time to get that great new job? Is this the time t
[originaltext]M: Is this the time to get that great new job? Is this the time t
游客
2023-08-30
64
管理
问题
M: Is this the time to get that great new job? Is this the time to sell or buy a new home? Well our financial contributor Mellody Hobson has consulted all the experts including herself and she’s got some answers this morning, Mellody, Good morning.
W: Good morning.
M: All right, houses. Is it the time to buy or sell a house?
W: Well, actually, housing looks like it’s going to be a bust. The housing sales for this month were down 1.7%. That’s the second month in a row. And the markets headed for a correction or a drop in prices. And it’s important to know that mortgage rates have been up, so that’s one of the big reasons that it’s slowing down buying. And on top of that the other big indicator mortgage applications are down. Actually last week mortgage applications hit a three-and-a-half-year low. So what does all this mean? If you are a buyer, I think you are gonna find some bargains out there.
M: Ok! It is puzzled to both then by the middle of the year you really find bargains. All right, your jobs, is this gonna be the year to look for a new job because they’re gonna be available or is this a year in which more people again will get laid off.
W: This is good news on the job front, in November 215,000 jobs were added, that’s up from 44,000 in October. December looks good. Companies out there say they’re planning to hire in the first quarter of this year and there are still jobs shortages in certain areas like finance, health care and construction.
M: Great to get some optimistic news. All right, Mellody, thanks again and have a great weekend.
选项
A、The demand is met in the house market.
B、The mortgage application gets more difficult.
C、The mortgage rate is increasing.
D、The houses are overpriced.
答案
C
解析
What is the reason mentioned by Mellody for the slowdown of house buying?女士说抵押贷款利率的提高是造成购买下降的big reason。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2970438.html
相关试题推荐
[originaltext]In10thgradeIjoinedthedebateteam.The1976-77National
[originaltext](29)Togetadriver’slicenseintheU.S.,allstatesrequ
[originaltext]Atonetimeitwasthemostimportantcityintheregion—abu
[originaltext]Atonetimeitwasthemostimportantcityintheregion—abu
[originaltext]M:Soyou’regoingtobe,writingfortheschoolnewspaper?W:Ye
[originaltext]M:Soyou’regoingtobe,writingfortheschoolnewspaper?W:Ye
[originaltext]M:Soyou’regoingtobe,writingfortheschoolnewspaper?W:Ye
[originaltext]M:MissBarnes,Iunderstandthatyouarequitting.W:That’srig
[originaltext]Atpresent,humanbeingshaveusedmanydevicestomeasureti
[originaltext]Atpresent,humanbeingshaveusedmanydevicestomeasureti
随机试题
Shewanteddesperatelytoturntheflower-paintedchina______ontheapple-gre
用三尖瓣反流血流怎样定量计算肺动脉收缩压A.RVSP=△P(三尖瓣反流峰速换算压
根据《建设工程施工劳务分包合同(示范文本)》(GF-2003-0214),劳务分
下列各项,可见间歇热的是( )。A.急性肾盂肾炎 B.肺炎 C.风湿热
共用题干 NappingtoaHealthierHeart?1Res
奕诉认为,太平天国、捻军等农民起义是“心腹之害”,俄国是“肘腋之忧”,英国是“肢
拉扎鲁斯认为,在情绪活动中,有三个层次的评价,即( )A.初评价 B.次评价
阅读下列短文,从短文后各题所给的四个选项中,选出可以填人空白处的最佳选项。
为提高金瓷结合强度,下列哪项要求是不正确的A.基底冠表面喷砂处理 B.可在基底
下列关于履约担保的有效期,正确的说法是()。A.始于工程开工之日,终止日期可以
最新回复
(
0
)