首页
登录
职称英语
[originaltext] The Golden Gate Bridge joins the beautiful city of San Franci
[originaltext] The Golden Gate Bridge joins the beautiful city of San Franci
游客
2023-08-29
71
管理
问题
The Golden Gate Bridge joins the beautiful city of San Francisco with the suburbs to the north. Each day about 100 thousand automobiles cross the bridge taking people to and from the city. More than half of them cross the bridge during the morning and evening rush hours. With the traffic so heavy, the trip is not pleasant. (33) Now, however, there is at least one group of happy commuters. These are the people who travel under the bridge instead of on it. They go to work by boat and enjoy it so much that most of them say they will never go by car again. The ferry they take is spacious, quiet and comfortable. Commuters can enjoy the sun on deck. In the morning, they can have breakfast in a coffee shop and in the evening they can order a drink in the bar while looking at the beautiful scenery. The trip takes only 30 minutes and it’s not very costly. But best of all, being on the boat seems to make people feel friendlier toward each other.
(34) There has already been a marriage of two commuters who met on the ferry. Because the ferry has been so successful, there are plans to use other still larger boats. There is also a proposal for a high speed boat that will make the trip only for 15 minutes. But not everyone is happy about that. A lot of people feel that half an hour is just enough time to relax. (35)
33. According to the speaker, how do the commuters feel about crossing the Golden Gate Bridge by car?
34. What does the speaker say about ferry commuters?
35. How do commuters respond to plans for the future of the ferry?
选项
A、They are delighted because they can enjoy the scenery while driving.
B、They are frightened because traffic accidents are frequent.
C、They are irritated because the bridge is jammed with cars.
D、They are pleased because it saves them much time.
答案
C
解析
细节题。四个选项的主语都是they,根据核心词delighted,frightened,irritated,pleased可知,本题可能考查they的感觉。从“With the traffic so heavy,the trip is not pleasant.”可以得知,他们因桥上车多而感觉不愉快,C项中irritated与not pleasant同义,因此正确答案是C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2968291.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Hello,ProfessorKristiva.MynameisAlbertHumphries,andI
[originaltext]W:Hello,ProfessorKristiva.MynameisAlbertHumphries,andI
[originaltext]W:Well,whynotchooseatopicabouttheancientcivilizationof
[originaltext]W:Well,whynotchooseatopicabouttheancientcivilizationof
[originaltext]W:Well,whynotchooseatopicabouttheancientcivilizationof
[originaltext]W:Well,whynotchooseatopicabouttheancientcivilizationof
[originaltext]Anadvertisementsays"LearnEnglishinsixweeks,oryourmo
[originaltext]Anadvertisementsays"LearnEnglishinsixweeks,oryourmo
[originaltext]Theworldisnotonlyhungry;itisalsothirstyforwater.Th
[originaltext]W:Goodmorning,sir.CanIhelpyou?M:Goodmorning.Ihavear
随机试题
n=7×19³ColumnAColumnBThenumb
InterculturalLearningManyteachersmaywonder"Wha
【B1】[br]【B16】A、sourceB、originC、courseD、financeA考查词义辨析。source来源,origin源自,co
Forthispart,youareallowedthirtyminutestowriteacompositiononthetopi
企业经营活动分析的任务主要有( )。 A.检查计划执行情况 B.分析
安宫牛黄丸中,最能体现清心开窍的药物配伍为 .冰片、犀角B.牛黄、冰片
贷款风险的预警信号系统通常应包含()。A.有关预警体系是否完备的信号 B.有
关于旁站的说法,错误的是()。A.旁站记录是监理工程师依法行使有关签字权的重要依
施工企业职工意外伤害险按照建筑工程项目总造价计收保险费时,关于其保险期间的说法正
下列不属于统计表必备结构的是( )。A.数字 B.线条 C.备注 D.标
最新回复
(
0
)