首页
登录
职称英语
[originaltext] A lot of people don’t like to give waiters extra money — a ti
[originaltext] A lot of people don’t like to give waiters extra money — a ti
游客
2023-08-29
98
管理
问题
A lot of people don’t like to give waiters extra money — a tip, but maybe those people don’t understand about the waitresses and waiters. You see, we get very low wages, most of the time less than the minimum wage. We count on the tips as part of our salary. If waiters and waitresses didn’t get tips, they wouldn’t get enough money to live. (33) People ask me, "What is a good tip?" I like to get 15% of the bill. So if a customer has to pay $ 20.00 for his dinner, I like to get about $ 3.00 for a tip. Sometimes I expect 20% if I did a lot of work for the customer. (34) For example, if I got him a special kind of food or recipe from the chef. But do you know something? Very often it’s the person you work the most for who gives you the smallest tips. But to tell the truth, I do pretty well with the tips. I am a friendly person, so people like me. They talk to me during their meal and leave me a good tip. Of course some people prefer a quiet waitress and every once in a while I get some pretty small tips or no tip at all. Once I looked up "tipping" in a dictionary. It says that the letters in the word "tip" stand for "to insure promptness". In other words, to make sure we do things right away. The dictionary says that no one knows if that is the real meaning of "tip", but it makes sense to me. If we know a regular customer is a good tipper, then we make sure he gets good service. (35)
33. Why are tips so important to waiters or waitresses?
34. How can a waiter get more tips?
35. What does the passage mean to imply?
选项
A、To indicate how one can get better service.
B、To explain the derivation of the word "tip".
C、To illustrate why difficult customers give bad tips.
D、To put forward reasons for a salary increase.
答案
A
解析
推理题。四个选项都是不定式,表示目的或将要发生的动作。本文意在告诉我们得到服务应该付小费,这是服务员薪水的一部分;同时得到较多的服务时也应该多付小费,也就是说要想得到较好较多的服务,就多付小费吧。文章最后提到“If we know a regular customer is a good tipper,then we make sure he gets good service.”,由此可以判断正确答案是A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2968139.html
相关试题推荐
[originaltext]Ascientificteamisstudyingthethinkingabilityofeleven-
[originaltext]Ascientificteamisstudyingthethinkingabilityofeleven-
[originaltext]Ascientificteamisstudyingthethinkingabilityofeleven-
[originaltext]Despiteunemploymentandthelossofherhome,AndreaClarkc
[originaltext]Asuperattendantofthecity’smunicipalbuilding,DeliaSad
[originaltext]Asuperattendantofthecity’smunicipalbuilding,DeliaSad
[originaltext]W:Mr.Green,isitfairtosaythatnegotiationisanart?M:We
[originaltext]W:Idon’tknowwhattodo.Ican’tseemtogetanyoneinthehos
[originaltext]Ascientificteamisstudyingthethinkingabilityofeleven-
[originaltext]Ascientificteamisstudyingthethinkingabilityofeleven-
随机试题
WhatdoesLilywanttodo?[br][originaltext]W:Excuseme,Tom.Haveyougota
[audioFiles]audio_etoefz_049(20051)[/audioFiles]A、Thereisjustaboutenoughti
Crows,magpiesandtheirrelativesareknownfortheirexceptionalintellige
Therewasateapotfashionedlikeaduck,outof______openmouththeteawassup
[originaltext]Whatdoweknowabouttheman?[/originaltext]A、He’sapupil.B、He
不穿经颮腺的是()。A.面神经 B.颈内动脉 C.下领后静脉 D.耳颈
粪便显微镜下形态多种多样,细胞可呈多角形、圆形、长圆形、双层胞壁等,细胞内有时含
属于物理配伍变化的是()A:含酚羟基的药物遇铁盐后颜色变深 B:高锰酸钾与甘
对血脂组成成分的错误描述是A.磷脂 B.胆固醇酯 C.酮体 D.游离脂肪酸
关于资金申请报告的说法,正确的是()。A.资金申请报告是指项目投资者为获得
最新回复
(
0
)