首页
登录
职称英语
[originaltext] This is 4 o’clock. Here is the news summary. There has been a
[originaltext] This is 4 o’clock. Here is the news summary. There has been a
游客
2023-08-28
78
管理
问题
This is 4 o’clock. Here is the news summary. There has been a serious accident on the M6 motor way in Lancashire, in which as least 6 people have lost their lives. It happened early this morning near Preston, when a coach carrying 45 passengers collided with a heavy lorry. Rescue operations had been going on throughout the day and the section of the motor way has been closed to traffic.
Important talks had been taking place at 10 Downing Street today between the prime minister and trade union leaders. They have agreed to work together to find ways of combating inflation and reducing the present level of unemployment in British industry.
Meanwhile the government has failed to avert a national bus strike. And the bus drivers’ union has announced that no buses will run for next Monday. The decision to go ahead of the strike was announced by a union spokesman at the end of a meeting earlier this afternoon, during which government representatives failed to persuade the union and the employers to agree on a new wage plan.
The forest fire in southern France. Firemen from 6 different towns had been fighting all day to prevent the fire from spreading further. Latest reports say that the blaze had still not been brought under control. And an estimated 3 million pounds worth of damage has already been caused. Four people have died in the fire so far, and 20 more have been taken to hospital with burns and other injuries. The French government has asked all tourists to avoid the area.
22. What does the news say about the accident on the M6 motor way in Lancashire?
23. What issue did the prime minister and trade u-nion leaders try to solve?
24. What can we learn about the bus strike according to the news?
25. What damage has been caused by the fire?
选项
A、It happened in the night.
B、There was no survivor.
C、A lorry collided with a coach.
D、The collision was caused by fog.
答案
C
解析
第1则新闻提到,一辆乘载45人的长途大巴与一辆重型货车相撞,造成至少6人死亡。C正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2963495.html
相关试题推荐
[originaltext]WhenJohnandVictoriaFallsarrivedinNewYorkCityforthe
[originaltext]WhenJohnandVictoriaFallsarrivedinNewYorkCityforthe
[originaltext]WhenJohnandVictoriaFallsarrivedinNewYorkCityforthe
[originaltext]Alotofpeopledon’tliketogivewaitersextramoney—ati
[originaltext]Alotofpeopledon’tliketogivewaitersextramoney—ati
[originaltext]W:Whatdidyouthinkaboutthemovie?(22)M:Well...IthinkHa
[originaltext]W:Whatdidyouthinkaboutthemovie?(22)M:Well...IthinkHa
[originaltext]W:Whatdidyouthinkaboutthemovie?(22)M:Well...IthinkHa
[originaltext]W:I’mdivorcingmyhusband.M:Howlonghaveyoubeenmarried?W
[originaltext]M:Ican’tfindthekindofjoggingshoesIwantanywhereinthe
随机试题
Whenitcomestotheslowingeconomy,EllenSperoisn’tbitinghernailsjus
(1)Iknownowthatthemanwhosatwithmeontheoldwoodenstairsthathot
[originaltext]M:Hello!Youseemworried.CanIhelpyou?W:Oh,Ifeelsostra
[originaltext]W:(1)I’mtiredofwatchingtelevision.Let’sgotothemoviest
PASSAGEONE[br]WhatdidKhalidathinkofherbrokedream?It’sherfate.第2段倒数第2
______theexaminationsareover,wecanallrelax.A、WhileB、EventhoughC、ForD
[originaltext]W:Whodoyouthinkshouldgetthejob?HowaboutMr.Becket?M:M
艺术创作是一个复杂的过程,通常分为()三个阶段。A.艺术体验 B.艺术构思
治疗肝风内动型子痫,应首选的方剂是A.白术散 B.真武汤 C.正气天香散
“收入以双薪家庭为主,支出随成员固定而趋于稳定,但子女上大学后学杂费用负担重。”
最新回复
(
0
)