首页
登录
职称英语
[originaltext] In November 1965, New York was blacked out by an electricity
[originaltext] In November 1965, New York was blacked out by an electricity
游客
2023-08-27
93
管理
问题
In November 1965, New York was blacked out by an electricity failure. The authorities promised that it would not happen again. Pessimists believed that it would occur again within five years at the latest.(29)In July 1977, there was a repeat performance which produced varying degrees of chaos throughout the city of eight million people. In 1965, the failure occurred in the cool autumn and at a time of comparative prosperity.(29)In 1977, the disaster was much more serious because it came when unemployment was high and the city was suffering from one of its worst heat waves.
In 1965, there was little crime during the darkness, and fewer than a hundred people were arrested. In 1977, hundreds of stores were broken into. Mobs smashed shop windows and helped themselves to rob jewelry, clothes or television sets. Many people were arrested but far more disappeared into the darkness of the night.(30)The number of policemen available was quite inadequate and they wisely refrained from using their guns against mobs which far outnumbered them and included armed men.
Hospitals had to treat hundreds of people cut by glass from shop windows. Banks and most businesses remained closed the next day.(31)The blackout started at 9: 30 p. m. , when lightning hit and knocked out vital cables. Many stores were thus caught by surprise.
The vast majority of New Yorkers, however, were not involved in robbing. They helped strangers, distributed candles and batteries, and tried to survive in a nightmare world without traffic lights, refrigerator, elevators, water and electrical power.(32)For twenty-four hours, New York realized how helpless it was without electricity.
29. In what way was the blackout of 1977 different from that of 1965?
30. Why did many mobs manage to escape?
31. What caused the blackout in July 1977?
32. How long did the 1977 New York electricity failure last?
选项
A、Because the police could not see them in the dark.
B、Because many of them were armed with guns.
C、Because there were not enough policemen to catch them all.
D、Because they were hidden inside big buildings.
答案
C
解析
文中提到,可用的警察数量相当有限,并且他们又禁止使用枪支对付那些在数量上远超于他们且武装了的暴徒,故答案为C)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2961928.html
相关试题推荐
[originaltext]ZoeChamberswasasuccessfulPR(PublicRelations)consultant
[originaltext]ZoeChamberswasasuccessfulPR(PublicRelations)consultant
[originaltext]Theinterviewhasbeengoingonforabout20minutesandever
[originaltext]Theinterviewhasbeengoingonforabout20minutesandever
[originaltext]Theinterviewhasbeengoingonforabout20minutesandever
[originaltext]MySpace,thesocialnetworkingwebsite,isdifferentfromoth
[originaltext]MySpace,thesocialnetworkingwebsite,isdifferentfromoth
[originaltext]W:Dr.Jones,howexactlywouldyoudefineeccentricity?M:Well,
[originaltext]W:Well,Jack,IwouldofferyouanotherdrinkbutIhaveguests
[originaltext]W:Well,Jack,IwouldofferyouanotherdrinkbutIhaveguests
随机试题
Ifyouweretobeginanewjobtomorrow,youwouldbringwithyousomebasic
将荷载由其直接传递至较浅的支承地基的一种基础形式称为()。A.扩大基础
高血压脑出血(HIH)的特点,下列选项错误的是A.约占脑血管疾病的1/3,50~
有一只昆虫飞入教室,小朋友的注意力都被吸引了,你会怎么去处理?
系统性红斑狼疮最常见的受损器官是A.脾 B.肺 C.肾 D.肝 E.心
《教育:财富蕴藏其中》的报告书中提出了终身学习社会教育的四个关键问题,即学会做人
下列属营养必需氨基酸的是A.Val B.Ile C.Met D.Tyr
某款结构化产品由零息债券和普通的欧式看涨期权构成,其基本特征如表8—3所示,其中
实施职业生涯指导与咨询的人员不包括()。A.人力资源部的专业人员或具体负责人
假设其他因素不变,能够引起欧式看跌期权价值下降的是()。A.预期红利上升 B
最新回复
(
0
)