首页
登录
职称英语
[originaltext] Pearl Buck was the first American woman to be awarded the Nob
[originaltext] Pearl Buck was the first American woman to be awarded the Nob
游客
2023-08-27
100
管理
问题
Pearl Buck was the first American woman to be awarded the Nobel Prize in Literature. She wrote more than one hundred books. She also wrote short stories, poetry, plays, essays and children’s literature. But most people remember Pearl Buck for her novels about China. Pearl and her family lived among the Chinese people. Pearl played with Chinese children and visited their homes. She listened to their ideas and learned about their culture. From an early age, she spoke both Chinese and English. Pearl’s education began at home. Her mother taught her many of the things she would have learned in an American school. A Chinese tutor taught Pearl other subjects. When she was seven, she began reading the works of British writer Charles Dickens. Many years later, after she had become a famous author, she said that Dickens’ writing style had the greatest influence on her own style. In 1920, Pearl’s first child was born. Her name was Carol. Doctors found that Carol had an unusual disease called PKU(苯丙酮尿症). This caused her to have trouble learning. But if it had not been for Carol’s health problems, her mother might never have become a famous writer. The reason was money. Pearl Buck needed a lot of it over the years to pay for her daughter’s care. So she tried writing books about the subject she knew best. Pearl Buck gave many speeches in America. She talked to young people about the importance of good education. She told them they needed to know more about other people around the world.
23. What is Pearl Buck most famous for?
24. What contributed to Pearl Buck’s success as a writer?
25. What does this passage mainly tell us?
选项
A、The encouragement from her daughter.
B、The influence of Dickens’ writing style.
C、The influence of other cultures abroad.
D、The money for her to take care of her child.
答案
D
解析
事实细节题。短文在提到Pearl Buck的女儿被诊断患有一种不寻常的疾病后说,要不是为了女儿的健康,这位母亲或许永远都成不了一位著名作家,其成为作家的原因就是“钱”。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2960975.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Ithinkyou’dbetterfindanotherpersontobeyourbadminton
[originaltext]M:Ithinkyou’dbetterfindanotherpersontobeyourbadminton
[originaltext]BothJohnandSuejoinedthestaffofasuccessfulpublicrel
[originaltext]BothJohnandSuejoinedthestaffofasuccessfulpublicrel
[originaltext]Recently,amanwhowasalwaysingoodhealth,spentaweeki
[originaltext]Recently,amanwhowasalwaysingoodhealth,spentaweeki
[originaltext]Whenyouturnontheradio,youhearanadvertisement.Wheny
[originaltext]M:Hello,howcanIhelpyou?W:Mysonisn’tfeelingwellandI’
[originaltext]W:Comein,comein.Haveaseat.Ah,Iwantyoutoknowthisis
[originaltext]W:Comein,comein.Haveaseat.Ah,Iwantyoutoknowthisis
随机试题
RobotCarstoDoBattleinDesertRaceWhen15competitorslin
[originaltext]M:AndthismorningonToday’sHow-To:savingtime,work,family,
[audioFiles]audio_ezfm_0236(20103)[/audioFiles]
Ifthiscompany______(have)suchagoodreputation,Iwouldnothavecomeher
[originaltext]M:Doyouknowanyonewhohasasparebookshelf?Ijustdon’tkno
Itmightseemagreattimeforindiecin
公民道德建设以()为着力点。A.利他主义、集体主义、爱国主义 B.社会公德、
下列属于皮肤过敏反应表现的是A.血管神经性水肿 B.恶心呕吐 C.腹痛腹泻
哮喘急性中度发作时肺功能和血气分析的特点是A.吸入速效β激动剂后PEF占预计值(
A.考察药物杂质是否超过限量B.考察中药材是否地道C.考察药物储存过程的质量D.
最新回复
(
0
)