首页
登录
职称英语
[originaltext] Next time you take your kids in for a checkup, don’t be surpr
[originaltext] Next time you take your kids in for a checkup, don’t be surpr
游客
2023-08-26
77
管理
问题
Next time you take your kids in for a checkup, don’t be surprised if the doctor asks about their tastes in entertainment. The American Academy of Medicine suggested last week that doctors work with parents to evaluate how much TV kids watch and what they see. What video and computer games they play, which website they visit on the Internet, whether they view R-rated videos without the company of their parents, what music they like and what books they read.
Doctors are worried that kids who spend too much time in front of the tube don’t get enough exercise and can become overweight. The academy is also concerned that the messages kids get from entertainment media can make them more violent and sexually active.
The academy recommends that children under age two not watch any TV. Dr. Miriam Baron, who chairs the academy’s committee on public education, says that children need activities to stimulate the brain during the first two years of life. They need feedback and socialization. Older children should watch TV in a common area.[31]Their bedrooms should be "electronic media-free" zones where they can have a quiet place to read, study, play or just relax.
29. What unusual question may doctors ask when giving kids a checkup?
30. What does the academy advise children under age two not to do?
31. According to the passage, what should children’s bedrooms be like?
选项
A、How much exercise the kids get every day.
B、What the kids worry about most.
C、How long the parents accompany their kids every day.
D、What entertainment the kids are interested in.
答案
D
解析
细节题。文章一开头就提到,家长带孩子看医生时,如果医生问孩子有什么娱乐爱好(their tastes in entertainment),家长不要感到惊讶,由此可知,医生可能会问到孩子的娱乐兴趣,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2960252.html
相关试题推荐
[originaltext]Influenza,ortheflu,attacksuptoonebillionpeopleannua
[originaltext]Influenza,ortheflu,attacksuptoonebillionpeopleannua
[originaltext]Atabout8p.m.onJuly6th,eight-year-oldJessewasplayin
[originaltext]Atabout8p.m.onJuly6th,eight-year-oldJessewasplayin
[originaltext]Eatingfoodshighintrans-fatsandsaturatedfatsincreases
[originaltext]Eatingfoodshighintrans-fatsandsaturatedfatsincreases
[originaltext]W:Dr.Thomas?ThisisKeetBradleyfromtheDailyNews.I’dlike
[originaltext]W:Dr.Thomas?ThisisKeetBradleyfromtheDailyNews.I’dlike
[originaltext]W:Goodafternoon.LearningSoftware.ThisisRosespeaking,how
[originaltext]W:Goodafternoon.LearningSoftware.ThisisRosespeaking,how
随机试题
Inthelongest-termstudyofitskind,researcherspittedtwopopulardiets
TheInternationalOlympicCommitteechoseadoctorfromBelgiumasits【B1】__
Itiscommonlyheldthatdrinkingmoderateamountsofalcoholcanreducethe
健康风险评估的研究目的是()。A.研究看起来健康而且没有任何疾病症状的人,其
(2018年真题)甲公司以8亿元现金收购非同一控制下乙公司100%股权,无其他交
与类风湿性关节炎的发生关系密切的抗体是A.IgA B.IgB C.IgD
开关柜内电流互感器本体发热,热点温度(),属于危急缺陷。(A)δ大于等于80%
在个性化、多样化消费需求大规模兴起,消费者更加看重商品个性特征以期展示自我的新消
关于卡马西平叙述正确的是A.是目前治疗三叉神经痛的首选药物 B.此药作用于网状
Windows中,将文件移入“回收站”,意味着()。 A.文件真正被删除,不能
最新回复
(
0
)