首页
登录
职称英语
[originaltext] Today, roller-skating is easy and fun. But a long time ago, i
[originaltext] Today, roller-skating is easy and fun. But a long time ago, i
游客
2023-08-26
76
管理
问题
Today, roller-skating is easy and fun. But a long time ago, it wasn’t easy at all. Before 1750, the idea of skating didn’t exist. That changed because of a man named Joseph Merlin. Merlin’s work was making musical instruments. In his spare time he liked to play the violin. Joseph Merlin was a man of ideas and dreams. People called him a dreamer. One day Merlin received an invitation to attend a fancy dress ball. He was very pleased and a little excited. As the day of the party came near, Merlin began to think how to make a grand entrance at the party. He had an idea. He thought he would get a lot of attention if he could skate into the room.
Merlin tried different way to make himself roll. Finally, he decided to put two wheels under each shoe. These were the first roller skates. Merlin was very proud of his invention and dreamed of arriving at the party on wheels while playing the violin. On the night of party Merlin rolled into the room playing his violin. Everyone was astonished to see him.[28]There was just one problem. Merlin had no ways to stop his roller skates. He rolled on and on. Suddenly, he ran into a huge mirror that was hanging on the wall. Down fell the mirror breaking to pieces. Nobody forgot Merlin’s grand entrance for a long time!
26. What is the passage mainly about?
27. Why did Joseph Merlin put wheels under his shoes?
28. What was the problem of Joseph Merlin’s roller skates?
选项
A、To impress the party guests.
B、To arrive at the party sooner.
C、To test his invention.
D、To show his skill in walking on wheels.
答案
A
解析
细节题。短文中提到,有一天Merlin接到一个派对邀请,他感到很高兴也很兴奋,他开始想如何才能在聚会上有一个不同寻常的入场方式(a grand entrance),他想他如果滑过房间一定会引起大家的关注(get a lot of attention),最终决定在每只鞋下面安装两个轮子(put two wheels under each shoe),由此可知Merlin在鞋下安轮子是为了在聚会上引起注意,故答案为[A]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2959865.html
相关试题推荐
[originaltext]Theworld’spopulationcontinuestogrow.Therenowareabout
[originaltext]Theworld’spopulationcontinuestogrow.Therenowareabout
[originaltext]Eversincehumanshaveinhabitedtheearth,theyhavemadeus
[originaltext]Eversincehumanshaveinhabitedtheearth,theyhavemadeus
[originaltext]Thefamilyischanging.Inthepast,grandparents,parents,a
[originaltext]W:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?M:Hello.I’mcal
[originaltext]W:Hello.15thDistrictOfficerMaryspeaking.M:Help.Yeah,uh,
[originaltext]W:Hello.15thDistrictOfficerMaryspeaking.M:Help.Yeah,uh,
[originaltext]M:Youknow,Ireallythinkyoushouldrunforclasspresident.E
[originaltext]M:Youknow,Ireallythinkyoushouldrunforclasspresident.E
随机试题
[originaltext]Theincreaseininternationalbusinessandinforeigninvestm
[originaltext]W:Goodmorning,BlueHarborCruises.HowcanIhelpyou?M:Can
Solittle______aboutchemistrythatthelecturewascompletelybeyondme.A、didI
TheBeijingPeaceInternationalHotelWeoffer
在人性的叙述中,认为人的行为基本上是机械的,只能对环境做应答,而本身对环境的控制
在幼儿园与小学衔接过程中,智育的核心是( )。
患者,男,51岁,急性心肌梗死后心尖出现收缩中、晚期喀喇音,提示患者并发了A.室
()是指基金评价机构或评价人对基金的投资收益和风险及基金管理人的管理能力开
A.绿色标牌 B.蓝色标牌 C.红色标牌 D.黄色标牌准备出库销售应挂(
以下业务属于商业银行不可撤销承诺类中间业务的是()。A.回购协议 B.票据发
最新回复
(
0
)