首页
登录
职称英语
As goods and services improved, people were persuaded to send their money on
As goods and services improved, people were persuaded to send their money on
游客
2023-08-26
65
管理
问题
As goods and services improved, people were persuaded to send their money on changing from old to new, and found the change worth the expense. When an airline(36)______ itself with jets, for example, its costs would go up, but the new planes meant such an improvement that the higher cost was(37)______. A new car or wireless, washing-machine, electric kettle made life so much more(38)______ than the old one that the high cost of replacement was(39)______ repaid. Manufacturers still cry their wares as persuasively as ever, but are the improvements really worth paying for? In many fields, things have now reached such a high(40)______ of performance that further progress is very limited and very, very expensive. Airlines, for example, go to(41)______ expense in buying the latest prestige jets, in which vast research costs have been(42)______ on relatively small improvements. If we scrap these vast costs we might lose the chance(43)______minutes off flying times, but(44)______? Again in the context of a 70 m. p. h. limit, with platoons of cars traveling as densely as to control each other’s speeds, improvements in performance are virtually irrelevant; improvements in handling are unnecessary, as most production saloons grip the road perfectly, and comfort has now reached a very high level indeed. Small improvements here are unlikely to(45)______. Let us instead have cars — or wirelesses, electric kettles, washing-machines, light bulbs — which are made to last, and not made to be replaced.(46)______ [br] (45)
As goods and services improved, people were persuaded to send their money on changing from old to new, and found the change worth the expense. When an airline(36)equipped itself with jets, for example, its costs would go up, but the new planes meant such an improvement that the higher cost was(37)justified. A new car or wireless, washing-machine, electric kettle made life so much more(38)comfortable than the old one that the high cost of replacement was(39)amply repaid. Manufacturers still cry their wares as persuasively as ever, but are the improvements really worth paying for? In many fields, things have now reached such a high(40)standard of performance that further progress is very limited and very, very expensive. Airlines, for example, go to(41)enormous expense in buying the latest prestige jets, in which vast research costs have been(42)lavished on relatively small improvements. If we scrap these vast costs we might lose the chance(43)paring minutes off flying times, but(44)wouldn’t it be better to see air fares drop dramatically, as capital costs become relatively insignificant? Again in the context of a 70 m. p. h. limit, with platoons of cars traveling as densely as to control each other’s speeds, improvements in performance are virtually irrelevant; improvements in handling are unnecessary, as most production saloons grip the road perfectly, and comfort has now reached a very high level indeed. Small improvements here are unlikely to(45)be worth the thousands that anybody replacing an ordinary family car every two years may ultimately have spent on them. Let us instead have cars — or wirelesses, electric kettles, washing-machines, light bulbs — which are made to last, and not made to be replaced.(46)Significant progress is obviously a good thing, but the insignificant progression from model-change to model-change is not.
选项
答案
be worth all the money that anybody may finally have spent on them, who changes an ordinary car every two years
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2959652.html
相关试题推荐
Formostpeople,fatisaburden.Itdoesn’treallymatterwhereitappears,
Formostpeople,fatisaburden.Itdoesn’treallymatterwhereitappears,
Manypeoplefeeltheyarenowmorelonelythanever______(尽管生活在一个社会网络化时代).despit
[originaltext]Whencaughtinpouringrainwithoutanumbrella,mostpeople
Barter(以货易货),theexchangeofgoodsandserviceswithouttheuseofmoney,
Barter(以货易货),theexchangeofgoodsandserviceswithouttheuseofmoney,
[originaltext]Doyouknowhowtoadvertiseforabank?Ifyouaskpeopleab
A、Peopledon’tlikethecolorofthetrashcans.B、Notenoughpeoplevolunteert
A、Americansthinkthecommunityismoreimportant.B、PeopleinEasternAsiavalu
A、Thepeasants.B、Thestudents.C、Wealthypeople.D、Poorworkers.C细节辨认题。文中提到,工业
随机试题
ThetwoclawsofthematureAmericanlobsteraredecidedlydifferentfromea
ObservingBehaviorPeopledoobservationindail
Intechnologymarkets,playingcatch-upisabruising,costlyandoften【B1】_
【B1】[br]【B12】A、SoB、InshortC、SimilarlyD、HoweverD本题考查语篇分析能力。据此句与上句之间的逻辑关系可确
Aresomepeopleborncleverandothersbornstupid?Orisintelligencedevel
中国传统婚礼是华夏文化的精粹。中国古人认为黄昏是一天中最吉利的时间,所以会在黄昏举行婚礼。中国人喜爱红,将红色看作是幸福、成功、好运、忠诚和繁荣的象征。
下列关于资产评估职业道德的说法中,错误的有( )。A.资产评估专业人员可以以要
患者,女,28岁。其母因突发心肌梗死死亡,几天后带着悲痛的情绪着手处理后事和准备
胎心音听诊的最佳部位是A.靠近胎儿头部的孕妇的腹壁上 B.靠近胎儿背部的孕妇的
下述关于确定样本量的几种说法中,正确的是()。A.样本量与置信水平成反比
最新回复
(
0
)