首页
登录
职称英语
[originaltext] The appeal of advertising to buying motives can have both neg
[originaltext] The appeal of advertising to buying motives can have both neg
游客
2023-08-26
86
管理
问题
The appeal of advertising to buying motives can have both negative and positive effects. Consumers may be convinced to buy a product of poor quality or high price because of an advertisement. For example, some advertisers have appealed to people’s desire for better fuel economy for their cars by advertising automotive products that improve gasoline mileage. Some of the products work. Others are worthless and a waste of consumers’ money.
Sometimes advertising is intentionally misleading. A few years ago a brand of bread was offered to dieters with the message that there were fewer calories in every slice. It turned out that the bread was not dietetic , but just regular bread. There were fewer calories because it was sliced very thin, but there were the same number of calories in every loaf.
On the positive side, emotional appeals may respond to a consumer’s real concerns of fire insurance. Fire insurance may be sold by appealing to fear of loss. But fear of loss is the real reason for fire insurance. The security of knowing that property is protected by insurance makes the purchase of fire insurance a worthwhile investment for most people. If consumers consider the quality of the insurance plans as well as the message in the advertisements, they will benefit from the advertising.
Each consumer must evaluate his or her own situation. Are the benefits of the product important enough to justify buying it? Advertising is intended to appeal to consumers, but it does not force them to buy the product. Consumers still control the final buying decision.
Questions 19 to 22 are based on the passage you have just heard.
19. What is this passage mainly about?
20. What does advertising do to persuade the consumer to buy worthless products?
21. Why is the bread advertisement misleading?
22. For most people, why is it worth buying fire insurance?
选项
A、Because of fear of loss among the people.
B、Because fire break out very frequently.
C、Because people will benefit from the purchase.
D、Because the advertising could arouse people’s emotion.
答案
C
解析
推理题。说到fire insurance的时候,第一句话是“On the positive side”,由此可知之后都是在说广告的正面影响,首先可以确定这个大基调。然后,文章提到,对大多数人来说,知道自己的财产有火险的保障,就使得火险有购买的价值。最后,一句概括的话总结就是“they will benefit from the advertising”。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2957732.html
相关试题推荐
[originaltext]Disastermoviesoftenportraycatastrophesthatdestroy,ora
[originaltext]Disastermoviesoftenportraycatastrophesthatdestroy,ora
[originaltext]J’sBiographyofJohnMuir—JohnMuir’sownwriting—istobrin
[originaltext]Peoplewritetoaskmeifthere’scorrelationbetweenacademi
[originaltext]Peoplewritetoaskmeifthere’scorrelationbetweenacademi
[originaltext]W:I’mallpacked.Take-offtimeis2:30a.m.thedayaftertomo
[originaltext]W:I’mallpacked.Take-offtimeis2:30a.m.thedayaftertomo
[originaltext]W:Whythelongface?I’veneverseenyousodown.Ithoughtyou
[originaltext]W:Whythelongface?I’veneverseenyousodown.Ithoughtyou
[originaltext]W:What’swrongwithyourphone,Gary?Itriedtocallyouallni
随机试题
Heplaystennistothe______ofallothersports.A、extensionB、inclusionC、eradic
Toputitinoldeconomyterms,canyouimaginepostponingmaintenanceonanair
Itisusuallyeasiertofollowrulesofsocialbehavior______dependonone’sown
IwishI(be)______asstrongasyou.were虚拟语气在动词wish后面的宾语从句中,表示对现在或将来的假设,谓语动词应该用
Whatistheauthor’sopinionaboutwork?[br]Whatdoyouthinkisthestyleor
A.X线胸片 B.结核菌素试验 C.纤维支气管镜检查 D.痰结核分枝杆菌检
甲公司年末结账前“应收账款”科目所属明细科目中有借方余额70000元,贷方余额
共用题干 第三篇LongerLivesforWildElephants
下列选项中,属于问题解决的是( )。A、无目的地幻想 B、穿衣等自动化操作
引起代谢性碱中毒的原因中,不包括A.胃液丧失过多 B.严重腹泻 C.服用碱性
最新回复
(
0
)