首页
登录
职称英语
[originaltext] Any student of body language knows that there is one universa
[originaltext] Any student of body language knows that there is one universa
游客
2023-08-25
78
管理
问题
Any student of body language knows that there is one universal truth: Whether we wish to or not, we communicate what we feel. We may keep our mouths shut, but our bodies inevitably find other ways to make our emotions known. In this kind of language, this principle is called "leakage": the involuntary betrayal of emotions through body language and gestures. We play with a simple version of this principle as children. In the game "Hot or Cold," one player hides an object in a room, and the second player moves around the room, asking whether he is "hot" or "cold." The behavior of the hider, who is sitting on the sidelines, is telling. Some hiders carefully look everywhere but at the hidden object, while others secretly flick their eyes in that direction, as if to reassure themselves that it is still safely stored. With still other hiders, it’s not so much the eyes as the body—every movement is telling. If you’re watching the hands, the eyes and the feet of the hider, you’ve got a real map. The object can be easy to find, because the person who hid it has been silently shouting its location the entire time. In trying to understand the evolutionary purpose of depression, scientists like psychiatrist Andy Thomson and evolutionary psychologist Paul Andrews have discovered that depression may function in the same way as leakage. When a person represses their true feelings, depression can serve both to signal the repression and point the way to the hidden object that is causing the pain.
19. What is the principle of "leakage" mainly about?
20. Why could the hidden object be easily found in the game?
21. What do scientists discover about depression?
选项
A、We always use body language to express our feelings.
B、Body language can be controlled by emotions.
C、Emotions will be expressed by body language without control.
D、Words are less useful than body language.
答案
C
解析
语义理解题。短文开头提到,肢体语言中有一个永恒不变的真理,那就是在这种语言中有一种称作“泄密”的原则:我们的情感会下意识地通过肢体语言或者手势表达出来。因此C)“情感不受控制地通过肢体语言表达出来"为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2957510.html
相关试题推荐
[originaltext]W:YouAmericansarefunny.Itseemsasifyouweremarriedwith
[originaltext]Amongwesternrichcountries,peopleintheUnitedStateswor
[originaltext]TheAmericansbelievethatanybodycanbecomePresidentofth
[originaltext]Irecentlyturnedfifty,whichisyoungforatree,midlifef
[originaltext]Irecentlyturnedfifty,whichisyoungforatree,midlifef
[originaltext]Irecentlyturnedfifty,whichisyoungforatree,midlifef
[originaltext]W:What’syouraddress,sir?M:4627NorthEllisStreet.That’sh
[originaltext]W:What’syouraddress,sir?M:4627NorthEllisStreet.That’sh
[originaltext]W:What’syouraddress,sir?M:4627NorthEllisStreet.That’sh
[originaltext]W:Whatdidyouthinkofthegame,Bill?M:Dreadful!Itwasneit
随机试题
Summarizingopinions归纳各种看法Let’sjustholdonasecondandthinkaboutthis.
Whenitcomestotheendofthemeeting,don’tforgettomakeaconclusion,____
某消防安全技术机构对一座汽车总装厂房进行检查,发现该厂房内封闭喷漆工段占总装厂房
下列选项中,不属于信托公司治理应当遵循的原则的是()。A.优化组织结构原则
根据《证券公司和证券投资基金管理公司合规管理办法》,证券公司开展各项业务,应当遵
国际贸易是跨国界的交易活动,是一个国家同其他国家或地区间的商品、技术、劳务和信息
为了促进房地产市场的稳定,在土地一级市场上,政府应增加( )出让的供地方式所占的
某房企经土地拍卖取得一块约60公顷的居住用地的土地使用权,办理了相关规划许可,但
某多层砌体结构房屋,在楼层设有梁式悬挑阳台,支承墙体厚度240mm,悬挑梁截面尺
以下机械设备中,可用于石方开挖工程的设备有()。A.移动式空气压缩机 B.挖
最新回复
(
0
)