首页
登录
职称英语
[originaltext] The summer I was ten, my mother decided to bring us to the wo
[originaltext] The summer I was ten, my mother decided to bring us to the wo
游客
2023-08-25
57
管理
问题
The summer I was ten, my mother decided to bring us to the world of art. My brother and I were not very excited when we realised what my mother meant. What she meant was not that we could take drawing classes or painting classes but that we would have to spend one afternoon a week with her at the Fine Arts Museum. Before each visit to the museum, she made us read about artists and painting styles. It was almost as bad as being in school. Who wants to spend the summer thinking about artists when you could be with your friends at the swimming pool?
First we had to read about ancient Egyptians and their strange way of painting faces and then go to look at them at the museum. My 12-year-old brother thought this was so funny, but I was not interested. Later we had to learn about artists in the Middle Ages who painted people wearing strange long clothing. We had to look at pictures of fat babies with wings and curly hair and with no clothes on flying around the edges of paintings. I certainly couldn’t see what was so great about art.
On our last visit to the museum, something happened when I saw a painting by a woman called Mary. In it, a woman was reading to a child. The colours were soft and gentle, and you could tell by the mother’s expression how happy she was just to be with the child. I couldn’t stop looking at this painting! I wanted to see every painting Mary had ever made! It was really worth looking at so many paintings to find a painter who could interest me so much.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. What was the aim of the mother’s plan?
20. What made the speaker go through a change that summer?
21. What can we see from the passage?
选项
A、To ask them to read about artists.
B、To take them to visit the museum.
C、To introduce them to the world of art.
D、To show them different painting styles.
答案
C
解析
本题考查行为目的。短文一开始就提到,在我十岁的那个夏天,母亲要带我们去艺术品博物馆,但每次去之前都要求我们先看看关于艺术家及其风格的书,由此可知,母亲的目的是让我们认识艺术世界(the world of art),故答案为C)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2956937.html
相关试题推荐
[originaltext]ThelandmarkclocktowercontainingElizabethToweratBritai
[originaltext]M:Communityserviceisanecessarysectionofeducationhereat
[originaltext]M:Communityserviceisanecessarysectionofeducationhereat
[originaltext]M:Communityserviceisanecessarysectionofeducationhereat
[originaltext]M:Mybrothere-mailedaboutanemergencysituation.Heneeds$3
[originaltext]M:MissGreen,ItoldDr.SmiththatIwouldcallhiminthePari
[originaltext]M:MissGreen,ItoldDr.SmiththatIwouldcallhiminthePari
[originaltext]M:MissGreen,ItoldDr.SmiththatIwouldcallhiminthePari
[originaltext]M:MissGreen,ItoldDr.SmiththatIwouldcallhiminthePari
[originaltext]M:MissGreen,ItoldDr.SmiththatIwouldcallhiminthePari
随机试题
[img]2022m1s/ct_ve01004001z2021c_eyyjsad_0091_220106[/img][br][originaltext]
Thepassagesaysthatpeoplemayfaintiftheyare______.[br]Ifyoufeelfaint
Everymaninthiscountryhastherighttolivewherehewantsto______thecolor
Onlybyworkingateveningsandweekends____________(他才能完成报告)bythedeadline.w
按照工作原理,消防自救呼吸器可分为过滤式消防自救呼吸器和化学氧消防自救呼吸器两类
在观测混凝土构件的裂缝时,在受拉区交替布置量测仪表,当出现裂缝时下列哪项是正确的
脾虚夹湿便溏泄泻者可以选用的方剂是()(2008)A.参苓白术散 B.
( )就是对跨省区地域的规划,是国家级发展规划的具体化,是国家级发展规划总系统
依据产品质量担保责任的无过错责任原则,在()时,销售者就应承担产品质量担保责任
现代农业的基本特征包括()。A.结果高效化、手段科技化 B.要素投入粗放化
最新回复
(
0
)