首页
登录
职称英语
[originaltext] Bees are very small animals which fly through the air to look
[originaltext] Bees are very small animals which fly through the air to look
游客
2023-08-25
83
管理
问题
Bees are very small animals which fly through the air to look for flowers for food. Bees have been studied by Karl Von Frisch who won a Nobel Prise for his work. He studied bees’ activities when they returned to their home called a hive. When a bee found some food, it returned to their hive and danced. The dance was the way the bee communicated to other bees the fact that it had found food.
Bees do two kinds of dances to tell other bees of their discovery of food. First, there is a round dance. In this dance, the bee moves in a circle inside the hive. The round dance is used when food is close by. The food must not be more than ten meters away. If a bee comes back and does a round dance, the other bees know they must go out and look for food nearby. The bees also smell the bee that has found the food. The smell tells them what kind of flowers to look for. After watching the round dance and smelling the bee that has found the food, the other bees can find the food source.
A second kind of dance done by the bees is a tail-wagging dance. In this dance, the bee wiggles the end of its body as it moves in a straight line. The tail-wagging dance is used when the food is far away. The bee knows from the speed of the tail-wagging dance just how far away the food source is. The line the bee dances on the tail-wagging dance, the bees also smell the bees that have found the food. The smell tells them what kind of flowers to look for. After watching the tail-wagging dance and smelling the bee that has found the food, the other bees know three things. They know how far to fly, what direction to fly in, and what kinds of flowers to look for.
Questions 23 to 25 are based on the passage you have just heard.
23. What does the bee’s round dance and tail-wagging dance indicate?
24. What does the speed of the tail-wagging dance tell other bees?
25. How can the bees in the passage be described?
选项
A、Diligent.
B、Interesting.
C、Creative.
D、Cooperative.
答案
D
解析
预览选项可知,本题可能考查对某物的评价。短文中提到蜜蜂通过跳各种不同的舞蹈从而让同伴们知道自己找到了食物,这说明蜜蜂是善于合作的,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2956908.html
相关试题推荐
Theworldisgoingthroughthebiggestwaveofmergersandacquisitionsever
Theworldisgoingthroughthebiggestwaveofmergersandacquisitionsever
[originaltext]Eventhemostenthusiasticshopperhasabaddaysometimes:(
[originaltext]W:IunderstandyouaretakingtheAmericanliteratureseminarth
[originaltext]W:You’rebusyrunningtheFamiliesandWorkInstitute.(23)Whyd
[originaltext]M:Ilikeyournewposter.Didyoubuyitinthesupermarket?W:
[originaltext]M:Ijustwantedtoseehowyouwere.How’smarriedlifetreating
[originaltext]W:Excuseme,myhusbandandIbookedadoubleroom,buttheroom
[originaltext]W:I’dliketogotoyourbarbecueonSunday.Butmygoodfriend
[originaltext]W:Iamverysorrytohearthatthecomputeryouboughtfromour
随机试题
WhatisthebiggestchallengeChinahastofaceafteritenterstheWTO?[origin
Silvercarsaremuchlesslikelytobeinvolvedinaseriouscrashthancars
Intoday’scompetitivesociety,peopleareonlytooanxioustospendallthe
Childrenhavebeensaidtohavebrain-injuredchildsyndrome,hyperactive(极度
WhytheSuper-RichAren’tLeavingMuchofTheirFortunestoTheirKidsA
妊娠38周时,下列哪项不是提示胎盘功能减退的结果A.NST阴性 B.尿雌三醇/
A.血钾升高 B.血钾降低 C.血钙升高 D.血钙降低 E.血镁降低P-
邓先生在承租一店铺期间,由于营业需要,欲改变房屋的格局。在征得业主书面同意,经有
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
桶装方便面,内有一块面饼、两包调料和一把塑料餐叉
最新回复
(
0
)