首页
登录
职称英语
There is little argument that Pablo Picasso(1881-1973)is the 20th century’s
There is little argument that Pablo Picasso(1881-1973)is the 20th century’s
游客
2023-08-24
152
管理
问题
There is little argument that Pablo Picasso(1881-1973)is the 20th century’s greatest and most influential artist. Picasso was a genius. His paintings, drawings, prints, and【C1】______reveal endless creativity and passion for life. His works【C2】______from realistic to abstract: the Blue, Rose, and African periods, Analytical and Synthetic Cubism, Neo-Classicism, Surrealism. Picasso was not true to a【C3】______He was true to the power of personal expression.
Picasso’s Guernica is enormous. It measures【C4】______11’ x 25’ feet and has an astonishing physical presence. Just as tragic news reports and photos appeared in newsprint, the mural(壁画)is limited to tones of black, white, and gray. The viewer is【C5】______by the drama; there is no escape from facing the horror.
Picasso fills the wide rectangular(长方形的)canvas with【C6】______human and animal forms. The chaos and panic of the bomb scene is shown in flat, Cubist planes. Animals and humans are reduced to simple, angular shapes that increase the tension and frantic movement. Body parts are disjointed from violent destruction. And facial features are【C7】______in pain. Figures are shown from multiple【C8】______The viewer is aware of all aspects of their suffering. No matter their pose, the dead and living communicated their situation with a pair of eyes.
Picasso said: "We all know that art is not truth. Art is a【C9】______that makes us realize truth. " The attack on Guernica inspired the passion and genius of Pablo Picasso to reveal his truth about war: war is not about power and glory, war is about pain, suffering, and death. Although Guernica was created in 1937, the universal truth of the work transcends decades and borders. It is as powerful a【C10】______image in the 21st century, as in the 20th.
A)abstract F)outweighed K)range
B)appropriately G)overwhelmed L)sculptures
C)approximately H)perspectives M)shape
D)distorted I)prescriptions N)style
E)lie J)prospects O)symbolic [br] 【C8】
选项
答案
H
解析
名词辨析题。分析句子结构可知,空格处应 填一个名词,作from的宾语,由空格前面的multiple可知,所 填名词应为复数形式。由句意可知,人物形象从各种 展现,故答案为H)perspectives“角度”。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2953394.html
相关试题推荐
ThereislittleargumentthatPabloPicasso(1881-1973)isthe20thcentury’s
ThereislittleargumentthatPabloPicasso(1881-1973)isthe20thcentury’s
ThereislittleargumentthatPabloPicasso(1881-1973)isthe20thcentury’s
ThereislittleargumentthatPabloPicasso(1881-1973)isthe20thcentury’s
ThereislittleargumentthatPabloPicasso(1881-1973)isthe20thcentury’s
HowSafeIsYourCellPhone?A)Ittakesalittleextraw
HowSafeIsYourCellPhone?A)Ittakesalittleextraw
HowSafeIsYourCellPhone?A)Ittakesalittleextraw
HowSafeIsYourCellPhone?A)Ittakesalittleextraw
HowSafeIsYourCellPhone?A)Ittakesalittleextraw
随机试题
The______emphasisonexamsisbyfartheworstformofcompetitioninschools.A、
Thearrivalofthemass-producedcar,justoveracenturyago,causeda(n)(1
TheChineseNewYearisabigtraditionalholidayinSingapore.OnitsEve,whil
[originaltext]Manychildrenfirstlearnthevalueofmoneybyreceivingap
实际上反映了投资项目的真实报酬的是( )。A.内部报酬率 B.净现值 C.
以下说法正确的是()A.女性更倾向于对自己的外表不满 B.不发达的国家中,进
( )是指客票第一乘机联上旅客开始乘机之日适用的票价。A.有效运价 B.当日
A.上午 B.下午 C.日晡所 D.前半夜 E.后半夜属于阴中之阴的时间
现场验收完成后,检测人员及时完成检修工作记录的填写,工作负责人签字确认。
未来学家科克伦认为今后五十年内,人脑可能与电脑直接相连。他说,到二十一世纪初科学
最新回复
(
0
)