首页
登录
职称英语
[originaltext] The American Thanksgiving Day celebration goes back to 1621.
[originaltext] The American Thanksgiving Day celebration goes back to 1621.
游客
2023-08-24
92
管理
问题
The American Thanksgiving Day celebration goes back to 1621. In that year a special dinner was prepared in Plymouth, Massachusetts. The people who had settled there had left England because they were forbidden to keep their religious freedom. They came to the new land and faced difficulties in sailing across the ocean. The ship which carried them was called the Mayflower. The North Atlantic was difficult to travel. There were bad storms and huge waves. With the help of the Indians, they learned to live in the new land. These Puritans, as they were called, had much to be thankful for. They could enjoy religious freedom. They learned how to grow their crops in accordance with the climate and soil. Now when they selected the fourth Thursday of November for their Thanksgiving celebration, they invited their neighbours, the Indians, to join them in dinner. They also wanted to pray to God for the new life. They recalled the group of 102 men, women, and children who left England. They remembered those who did not live to see the shores of Massachusetts. They thought of the 65 days’ journey which had tested their strength.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. Why did people leave England for America?
17. Which ocean did they sail across?
18. What’ s the date did they select as Thanksgiving Day?
选项
A、South Pacific.
B、North Pacific.
C、South Atlantic.
D、North Atlantic.
答案
D
解析
细节题。短文中首先点明“They came to the new land and faced difficulties in sailing across the ocean.”然后指出“The North Atlantic was hard to travel.”可知他们穿越的是北大西洋,所以答案是D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2952710.html
相关试题推荐
[originaltext]Theworldhasbecomenoisierplace,sayexpertsattheLibrar
[originaltext]M:Youlikelivinginthecity,don’tyou?W:Oh,Iloveit.It’s
[originaltext]M:Youlikelivinginthecity,don’tyou?W:Oh,Iloveit.It’s
[originaltext]W:Hey!Areyougoingtoplaysometennisthisafternoon?M:Well
[originaltext]W:Willyoutakethesebookstothelibraryduringyourlunchhou
[originaltext]W:Willyoutakethesebookstothelibraryduringyourlunchhou
[originaltext]W:Willyoutakethesebookstothelibraryduringyourlunchhou
[originaltext]W:Willyoutakethesebookstothelibraryduringyourlunchhou
[originaltext]W:Willyoutakethesebookstothelibraryduringyourlunchhou
[originaltext]Themodernsailingshipwasdevelopedbyamanwhoneverwent
随机试题
Parkingisabigproblem,________.A、thetrafficissoB、issothetrafficC、so
WhichofthefollowingwriterswasNOTapoetintheAgeofRomanticism?A、Willia
善良比智慧更重要,认识到这一点便是智慧的开始。——,andtherecognitionofthisisthebeginningofwisdom
[originaltext]Goodafternoon.I’mTeresaDawn,thehousingdirectorherein
一位科学家说:“我们今天生活着的世界,与其说是自然世界,还不如说是人造或人为的世
有关影响尿量减少的因素,错误的是A:出汗多时尿量减少 B:饮水多时尿量增多
中性点电容隔直装置机械旁路开关拒动现象,测控装置采集的电流或电压数值满足机械旁路
营业地在我国的甲公司向营业地在英国的乙公司订购电脑2000台。合同规定,电脑价格
A.天麻 B.山药 C.西洋参 D.三七 E.天花粉蓬莪术的根茎常伪品
下列风险因素中,属于组织风险的是()。 A.工程资金供应的条件 B
最新回复
(
0
)