首页
登录
职称英语
Facebook is facing criticism after it emerged it had conducted a psychology
Facebook is facing criticism after it emerged it had conducted a psychology
游客
2023-08-24
83
管理
问题
Facebook is facing criticism after it emerged it had conducted a psychology experiment on nearly 700,000 users without their knowledge. The test saw Facebook "manipulate" news feeds to control which emotional expressions the users were exposed to. The research was done in collabora tion with two US universities to find out if "exposure to emotions led people to change their own posting behaviours".
Facebook said there was "no unnecessary collection of people’ s data." "None of the data used was associated with a specific person’s Facebook account," the social networking giant added. Cornell University and the University of California at San Francisco were involved in the study.
But some have criticised the way the research was conducted and raised concerns over the impact such studies could have. "Let’ s call the Facebook experiment what it is: a symptom of a much wider failure to think about ethics, power and consent on platforms," Kate Crawford posted on Twitter. Lauren Weinstein tweeted: "Facebook secretly experiments on users to try making them sad."
Meanwhile, Labour MP Jim Sheridan has called for an investigation into the matter. "This is extraordinarily powerful stuff and if there is not already legislation on this, then there should be to protect people. They are manipulating material from people’ s personal lives and I am worried about the ability of Facebook and others to manipulate people’ s thoughts in politics or other areas. If people are being thought-controlled in this kind of way there needs to be protection and they at least need to know about it."
However, Katherine Sledge Moore, a psychology professor at Elmhurst College, Illinois, said: "Based on what Facebook does with their newsfeed all of the time and based on what we’ ve agreed to by joining Facebook, this study really isn’t that out of the ordinary. The results are not even that alarming or exciting."
The research was conducted on 689,000 Facebook users over a period of one week in 2012. According to the report on the study: "The experiment manipulated the extent to which people were exposed to emotional expressions in their News Feed". The study found that users who had fewer negative stories in their news feed were less likely to write a negative post, and vice versa. [br] What’s the purpose of the experiment?
选项
A、To investigate people’ s reactions to negative emotions.
B、To find out whether exposure to emotions changes their attitudes.
C、To see if people change their posts when they are exposed to emotional expressions.
D、To understand people’ s different reactions of emotional expressions.
答案
C
解析
推断题。根据题干中的purpose of the experiment可以定位到文中The research was done in collabora—tion with two US universities to find out if“exposure to emotions led people to change their own posting be-haviours”.可知是为了弄清接触情感性报道是否会改变发帖行为。A、D都只是讲人们对于带有情感性报道的反应,B讲的是人们的态度变化,都不够具体。因此,正确答案是C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2952285.html
相关试题推荐
Mostpeopledon’tenjoyfacingthedifficultsituationsthatsometimesoccur
Mostpeopledon’tenjoyfacingthedifficultsituationsthatsometimesoccur
Mostpeopledon’tenjoyfacingthedifficultsituationsthatsometimesoccur
Mostpeopledon’tenjoyfacingthedifficultsituationsthatsometimesoccur
AccordingtothemostrecentAmericanFreshmansurvey,conductedannuallyby
[originaltext]Recentlyafive-yearstudywasconductedbytheCentreforCh
[originaltext]EachFacebookuserhasonaverage130friendsandshares70b
[originaltext]EachFacebookuserhasonaverage130friendsandshares70b
[originaltext]EachFacebookuserhasonaverage130friendsandshares70b
Thebiggestsafetythreatfacingairlinestodaymaynotbeaterroristwith
随机试题
【B1】[br]【B5】A、allowedB、askedC、madeC固定搭配makesb.dosth.让某人做某事,因此选[C]。
Attheageof12,thehumanbodyisatitsmostvigorous.Ithasyettoreac
Howwerechildrentreatedinindustrialcountries100yearsago?Childrenworked
工业企业的车间,不易受机械损伤的场所,当不允许开挖电缆沟时,可沿墙或楼板明设;在
关于SML和CML,下列说法正确的是()A.两者都表示的有效组合的收益与风险关系
从所给的四个选项中,选择最合适的一个,使之符合左边四个图形的规律性:
手工铺砂法测定路面构造深度,所使用量砂筒的容积为()。A.15mL B.
广泛使用平行模拟法审计技术的是( )。A.电子数据审计 B.信息系统审计
实行技能薪酬制的前提是( )。A.企业要有比较开放的、有利于员工参与的企业文化
(2018年真题)根据增值税法律制度的规定,一般纳税人销售的下列货物中,可以选择
最新回复
(
0
)