首页
登录
职称英语
Our ape-men forefathers had no obvious natural weapons in the struggle for s
Our ape-men forefathers had no obvious natural weapons in the struggle for s
游客
2023-08-24
73
管理
问题
Our ape-men forefathers had no obvious natural weapons in the struggle for survival in the open. They had neither the powerful teeth nor the strong claws of the big cats. They could not【C1】______with the bear, whose strength, speed and claws provided an impressive ’ small fire’ weaponry. They could not even defend themselves by running swiftly like the horses, zebras or small animals. If the ape-men had attempted to compete on those terms in the open, they would have been【C2】______to failure and extinction. But they were【C3】______with enormous concealed advantages of a kind not possessed by any of their competitors. In the search of the picking of the forest, the ape-men had【C4】______efficient stereoscopic vision and a sense of colour that the animals of the grasslands did not possess. The ability to see clearly at close range permitted the ape-men to study practical problems in a way that lay far【C5】______the search of the original inhabitants of the grassland. Good long-distance sight was quite another matter. Lack of long-distance vision had not been a problem for forest-dwelling apes and monkeys because the higher the viewpoint, the greater the range of sight—so【C6】______they had had to do was climb a tree. Out in the open, however, this simple solution was not【C7】______. Climbing a hill would have helped, but in many places the ground was flat.
The ape-men【C8】______the only possible solution. They reared up as high as possible on their hind limbs and began to walk upright.
This vital change of physical position brought about considerable disadvantages. It was extremely unstable and it meant that the already slow ape-men became slower still. However, they persevered and their bone structure gradually became【C9】______to the new, unstable position that【C10】______them the name Homo erectus, upright man.
A)compare B)driven C)match D)endowed
E)doomed F)developed G)all H)adopted
I)earned J)generated K)familiarized L)adapted
M)available N)beyond O)bestowed [br] 【C8】
选项
答案
H
解析
此处要填一个动词,此处原文意为“类人猿——一种唯一有可能解决的办法”。句子缺一动词,而“解决办法”一般搭配的谓语动词是“采取,采用”,选项中,adopt意为“采用,采纳,采取”,因此,正确答案是H。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2952267.html
相关试题推荐
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestrugglefors
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestrugglefors
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestrugglefors
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestrugglefors
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestrugglefors
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestrugglefors
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestrugglefors
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestrugglefors
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestrugglefors
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestrugglefors
随机试题
WhenIwasalittlegirl,everytimemydadwasrepairingsomething,he【K1】__
Manyofficebuildingsdesignedtopreventoutsideairfromenteringhavebeensh
Whowilldothefollowingtasks?Writethecorrectletter,A,BorCnexttoQue
Whichofthefollowingwordscontainstwomorphemes?A、Physic.B、Intemational.C、
[originaltext]Insocietiesinwhichindividualschoosetheirownpartners,
射频标识技术现已成为数据采集、标识和分析的主要工具,它具有非接触、抗干扰能力强、
判断脱水性质的临床表现哪项是不正确的A.高渗性脱水,脱水症不明显 B.低渗性脱
古代认为:"毒性"的含义是A.药物的毒性 B.药物的疗效 C.药物的总称
慢性肾盂肾炎的诊断依据是 A.长期反复尿感史B.间歇发作的尿感史 C.病程
根据FIDIC《施工合同条件》,关于竣工试验的说法,正确的有()A、雇主可以对竣
最新回复
(
0
)