首页
登录
职称英语
Do who choose to go on exotic, far-flung holidays deserve free health advice
Do who choose to go on exotic, far-flung holidays deserve free health advice
游客
2023-08-23
73
管理
问题
Do who choose to go on exotic, far-flung holidays deserve free health advice before they travel? And even if they pay, who ensures that they get good, up-to-date information? Who, for that matter, should collect that information in the first place? For a variety of reasons, travel medicine in Britain is a responsibility nobody wants. As a result, many travellers go abroad prepared to avoid serious disease.
Why is travel medicine so unloved? Partly there’ s an identity problem. Because it takes an interest in anything that impinges on the health of travellers, this emerging medical specialism invariably cuts across the traditional disciplines. It
delves into
everything from seasickness, jet lag and the hazards of camels to malaria and plague. But travel medicine has a more serious obstacle to overcome. Travel clinics are meant to tell people how to avoid ending up dead or in a hospital when they come home, but it is notoriously difficult to get anybody pay out money for keeping people healthy.
Travel medicine has also been colonized by commercial interests; the vast majority of travel clinics in Britain are run by airlines or travel companies. And while travel concerns are happy to sell profitable injections, they may be less keen to spread bad news about travellers’ diarrhea in Turkey, or to take time to spell out preventive measures travellers could take. "The NHS finds it difficult to define travellers’ health, says Ron Behrens, the only NHS consultant in travel and director of the travel clinic of the Hospital for Tropical Diseases in London." Should it come within the NHS or should it be paid for? It’s Gary area, and opinion is spilt. No one seems to have any responsibility for defining its role, he says.
To compound its low status in the medical hierarchy, travel medicine has to rely on statistics that are patchy at best. In most cases we just don’ t know how many Britons contract diseases when abroad. And even if a disease linked to travel there is rarely any information about where those afflicted went, what they are, how they behaved, or which vaccinations they had. This shortage of hard facts and figures makes it difficult to give detailed advice to people, information that might even save their lives. A recent leader in British Medical Journal argued. "Travel medicine will emerge as credible disciplines only if the risks encountered by travellers and the relative benefits of public health interventions are well defined in terms of their relative occurrence, distribution and control. Exactly how much money is wasted by poor travel advice. The real figure is anybody’ s guess, but it could easily run into millions. Behrens gives one example. Britain spends more than £ 1 million each year just on cholera vaccines that often don’t work and so give people a false sense of security." Information on the prevention and treatment of all forms of diarrhea would be a better priority, he says. [br] Which of the following statement is not the problem of travel medicine?
选项
A、Traditional disciplines are not enough for travel medicine.
B、Travel medicine has been colonized by commercial interests.
C、The statistics about travellers are hard to obtain.
D、People spend much money on poor travel advice.
答案
D
解析
细节题。文章第二段提到“…this emerging medical specialism invariablycuts across the traditional disciplines.”因此A项符合文意;根据第三段首句可知,B项符合文意;而C项表述与第四段段意一致,也属于旅行医疗面临的问题;D项“人们将钱花在可怜的旅行建议上”,与旅行医疗没有直接联系,并非旅行医疗面临的问题。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2951210.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Doyouknowwhetherourhealthinsurancecoversexpensesford
[originaltext]M:Doyouknowwhetherourhealthinsurancecoversexpensesford
[originaltext]M:Doyouknowwhetherourhealthinsurancecoversexpensesford
[originaltext]M:Doyouknowwhetherourhealthinsurancecoversexpensesford
[originaltext]M:Doyouknowwhetherourhealthinsurancecoversexpensesford
[originaltext]M:Doyouknowwhetherourhealthinsurancecoversexpensesford
[originaltext]Cleanairisimportanttogoodhealth.Iftheaircontainsim
[originaltext]Weighingtoomuchcandamageyourhealth,andobesityisagr
HowtoImproveCollegeStudents’MentalHealth?1.大学生的心理健康十分重要2.为此,学校可以……3.我们自
[originaltext]VitaminDhelpsbonesandmusclesgrowstrongandhealthy.
随机试题
Heisagooddoctorbuthedoesn’thavemuch(patient)______withsomepatient.
[audioFiles]audio_eusm_0102(20106)[/audioFiles]A、Service.B、Function.C、Readers
Thebankisreportedinthelocalnewspaper______inbroaddaylightyesterday.A
脓肿形成后应尽早应用()A.大剂量抗生素 B.切开引流 C.反复抽脓 D.
仰卧位下腹部探测输尿管与髂动脉的关系A.以上都不是 B.从后方穿过髂动脉 C
某巧克力公司为调查某品牌巧克力更换包装的销售效果。选取A超市作为实验组、B超市作
根据《宪法》和《立法法》规定,关于全国人大常委会委员长会议,下列哪些选项是正确的
(2019年真题)某女,44岁。与同事争吵后出现胃脘胀痛,连及胁肋,嗳气时作,食
(2020年真题)压缩机空负荷试运行后,做法错误的是()。A.停机后立刻打开曲轴
高血压伴双侧肾动脉狭窄的患者降压不宜选用A、地尔硫卓 B、硝苯地平 C、氢氯
最新回复
(
0
)