首页
登录
职称英语
Bill Stone is not an astronaut — he is the world’s most famous caver. Leadin
Bill Stone is not an astronaut — he is the world’s most famous caver. Leadin
游客
2023-08-22
89
管理
问题
Bill Stone is not an astronaut — he is the world’s most famous caver. Leading large international teams and backed by sponsors like the National Geographic Society, he has mounted more than 50 major expeditions to measure the depth of the most hostile reaches of inner space. Spending weeks underground, his crews have traveled deep inside our planet to the remotest locations touched by humans. Nobody is better at what he does, but this gives him limited satisfaction. He is consumed by ideas for how humanity could explore space and wants to personally establish a privately funded base on Jupiter. It is, he thinks, nothing less than destiny.
A reasonable observer might choose other words: obsession, fantasy. Bill possesses neither great wealth nor extensive political connections. He is an engineer and runs Stone Aerospace, a company so small that when FedEx rings, he usually signs for the package himself. So to hear Bill talk — "It’s not a big leap for me to go to Jupiter." For Bill, caves are a proving ground. The experience gained there will help people explore outer space.
But now, after spending nearly three decades on the margins of the space industry, Bill is closer than he’s ever been to proving that caves are the best earthly training ground for exploring space. Backed by a $5 million fund from NASA, he is developing a robot called DepthX that may turn out to be the most advanced autonomous underwater vehicle(AUV)ever. NASA hopes to someday use a robot like Bill Stone’s DepthX to explore Europa, a frozen moon of Jupiter and one of the most probably places in our solar system to support life. Like its inventor, DepthX is a caver, most capable of searching harsh environments. Its theoretical mission, though, is bold even by Bill’s standards: a hunt for extraterrestrial(地球外的)life on Europa.
Innovator Bill Stone plans to drop one of the world’s most advanced underwater robots, DepthX, into the deepest hole on Earth. If all goes well, this thing just might help get him to Europa. DepthX’s first major field trial will take place this month in Mexico’s Zacaton Cenote, the world’s deepest hole. For Bill’s future space ambitions to have any chance, he needs to impress the new generation of wealthy space-loving investors. To do that, he needs to ace(取得好成绩)this first trial and, at 54 years old, he needs to do it fast. As one of his oldest friends puts it "Time is running out for Bill." [br] Why does NASA want to explore Europa according to the passage?
选项
A、Because it is the only one frozen moon of Jupiter.
B、Because it is a possible place for life in solar system.
C、Because it is the only place where DepthX is able to explore.
D、Because it is a place with hostile environments.
答案
B
解析
细节题。由题干定位到第三段第三句,提到美国国家宇航局希望有一天能够用类似DepthX的机器人来探索木卫二欧罗巴,它是木星的一颗卫星,而且是太阳系中最有可能存在生命的星球之一。故选B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2946842.html
相关试题推荐
[originaltext]M:ObviouslyfromSeattle,therearemanyfamouspeople.W:Ah,
[originaltext]M:ObviouslyfromSeattle,therearemanyfamouspeople.W:Ah,
[originaltext]M:ObviouslyfromSeattle,therearemanyfamouspeople.W:Ah,
OxfordUniversityoncefamouslyclaimedtohavebeenfoundedbyAlfredtheG
OxfordUniversityoncefamouslyclaimedtohavebeenfoundedbyAlfredtheG
OxfordUniversityoncefamouslyclaimedtohavebeenfoundedbyAlfredtheG
[originaltext]NewYorkers,wholiveinthecitythatfamouslyneversleeps,
[originaltext]NewYorkers,wholiveinthecitythatfamouslyneversleeps,
Adietrichinproteinisthebestwaytoloseweight,leadingnutritionals
Adietrichinproteinisthebestwaytoloseweight,leadingnutritionals
随机试题
UFOsWhatareUFOs?Ataroundthemiddleofthe20thcen
[originaltext]M:Allright...allright.You’vemadeyourpoint.Butafterall
UpcomingWorkshoponSaturday,March23SignsofArt10:00am-4:00
[originaltext]M:Theswitchinthebathroomisbrokenandweneedasocketfor
尿量减少可见于:()A.饮浓茶 B.糖尿病 C.严重烧伤 D.尿崩
A.摩擦使笔套带电 B.笔套靠近圆环时,圆环上、下部感应出异号电荷 C.圆环
基金营销环境分析中影响微观环境的因素包括()。A:竞争对手及公众B:股东支持
( )是指银行向个人发放的用于购买大额耐用消费品的人民币担保贷款。A.个人住房贷
在一定期间及特定的业务量范围内,关于成本与业务量关系,下列说法正确的有()。A.
A.描述流行病学研究 B.病例对照研究 C.队列研究 D.实验流行病学研究
最新回复
(
0
)