首页
登录
职称英语
[originaltext] (23)Next time you’re craving a bar of chocolate, give in. Yo
[originaltext] (23)Next time you’re craving a bar of chocolate, give in. Yo
游客
2023-08-20
63
管理
问题
(23)Next time you’re craving a bar of chocolate, give in. Your waistline might not thank you for it, but your brain will. Research has revealed that obsessing over a sweet treat is such a drain on the brain that it makes it difficult to concentrate on other tasks. The researchers, from Melbourne’s Flinders University, center on cravings for specific foods and brands. They found that someone experiencing a craving isn’t just hungry, they want to eat a particular brand of biscuits or flavor of ice cream, and nothing else will do. The research team set out to see whether the intensity of these desires affects our ability to concentrate on other things.(24)They found that volunteers whose favorite chocolate bar was unwrapped and within their reach while they sat a series of tests had slower reactions and poorer memories than those who did the same tests in a chocolate-free zone. The researchers believe that when we crave a food we draw a mental picture of it. This picture ties up brain regions needed for other tasks, including math and memorizing and the consequences don’t end there. Writing in the journal Current Directions in Psychological Science, the researchers said, "Although cognitive effects of individual food cravings are likely to be small, in practice even small reductions in cognitive resources have the potential to compromise optimal performance in everyday situations, thereby reducing work efficiency or increasing the likelihood of accidents."(25)But the researchers also believe that filling the brain with competing images, such as visualizing a rainbow, can ease cravings. Researcher Dr. Eva Kemps said, "Engaging in a simple visual task seems to hold real promise as a method for curbing food cravings."
23. What is the passage mainly talking about?
24. What has the research found according to the passage?
25. According to the researchers, in what way can we ease our desire for food?
选项
A、Various factors contribute to obsession.
B、Long time desire for food will lead to some diseases.
C、Craving leads to slower reactions and poorer memories.
D、Psychology affects human behavior.
答案
C
解析
事实细节题。本题问的是这项研究有什么发现。短文在介绍研究项目时提到,研究者选取了几种特定品牌的食物,召集了志愿者,希望能够验证人们对食物的渴求是否会影响其对其他事物的注意力。进行测试时,一组人身旁有唾手可得的巧克力,另一组人身边没有巧克力。结果显示,第一组的人反应要慢一些,记忆力也相对下降了。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2942452.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Hi,Michael.Icanhardlyrecognizeyou.Whyareyoudressedup
[originaltext]AmericanvisitorstoEastAsiaareoftensurprisedandpuzzle
[originaltext]BothJohnandSuejoinedthestaffofasuccessfulpublicrel
[originaltext]BothJohnandSuejoinedthestaffofasuccessfulpublicrel
[originaltext]M:Ididn’tseeyouincreativewritingclasstoday.Whathappened
[originaltext]M:Ididn’tseeyouincreativewritingclasstoday.Whathappened
[originaltext]M:Ididn’tseeyouincreativewritingclasstoday.Whathappened
[originaltext]M:HiJane,pleasecomeinandtakeaseat.W:Well,youwouldlike
[originaltext]M:HiJane,pleasecomeinandtakeaseat.W:Well,youwouldlike
[originaltext]M:HiJane,pleasecomeinandtakeaseat.W:Well,youwouldlike
随机试题
Title:TheEffortsofMarketsonEnvironmentTimelimit:40minutes
【B1】[br]【B3】[audioFiles]audio_eufm_j01_119(200910)[/audioFiles]Different意为“有差
[A]admittedly[B]aid[C]associated[D]dreaded[E]exempt[F]genetically[G]induces[H]i
患者,女,26岁,因发热、咳嗽而入院,诊断为肺炎,体温39.5℃,皮肤发红,触之
文物:建筑A.烹饪:佐料 B.故宫:楼房 C.诗人:教授 D.皮鞋:布鞋
某公司1995~2002年的产品销售资料如表6-5所示。 表6-5
某建筑进行内部装修时,领导以赶工期为由,要求工人在危险环境下作业。结果在施工过程
关于中成药不合理用药主要表现形式的说法,正确的有()A.药证不符 B.给
A.阿米卡星 B.红霉素 C.多西环素 D.阿昔洛韦 E.吡嗪酰胺属于抗
建设工程施工质量验收合格应符合《建筑工程施工质量验收统一标准》GB50300-2
最新回复
(
0
)