首页
登录
职称英语
[originaltext] We know that we have to pay for what we get. If we buy food,
[originaltext] We know that we have to pay for what we get. If we buy food,
游客
2023-08-19
57
管理
问题
We know that we have to pay for what we get. If we buy food, we know there will be a bill to pay. These are private bills. But there are also public bills that must be paid. Public bills are paid for by the government. In turn, we get these services through taxes. What would happen if everyone in the city stopped paying taxes? The water supply would stop. Water might even become unclean and impure. The streets might not be cleaned. There would be no police force to protect people and property. Schools would be closed. People would become sick and diseases might spread.
We should not want to live in such a city. We all want pure water and food, clean streets and good schools. We want police to prevent us from crime. The chief duty for every government is to protect persons and property. More than three quarters of the money spent by our government is used for this purpose. The next large amount of public money goes to teach and train our citizens. Billions of dollars each year are spent on schools and libraries. Public money is used to pay the teachers and all the public officials. Also, a large amount of public funds is spent on roads.
The greatest part of the needed funds is raised by taxes. A tax is money that we all must pay to support the government. The law orders us to pay taxes. We have no choice in the matter-Almost everyone pays some taxes in one form or another.
16. According to the speaker, what will happen if the citizens stop paying taxes?
17. In what way is the next large amount of public money used?
18. What message does the speaker want to convey in this talk?
选项
A、To build hospitals and schools.
B、To build roads and railways.
C、To train the police officers.
D、To teach and train the citizens.
答案
D
解析
原文说第二大项公款是用来教育和培训市民。故D正确。符合“听到什么选什么”原则。A、B、C项都是利用原文中的schools、roads、police等制造的干扰项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2938540.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Themainrequirementsforgraduationarebeingchanged.W:Yes
[originaltext]M:Themainrequirementsforgraduationarebeingchanged.W:Yes
[originaltext]"CharlieGriffin’sBritishpigwasinmypotatoesagain!"bel
[originaltext]"CharlieGriffin’sBritishpigwasinmypotatoesagain!"bel
[originaltext]IntheUnitedStatestoday,therearetwomajorparties—theD
[originaltext]IntheUnitedStatestoday,therearetwomajorparties—theD
[originaltext]Theworldhasbecomenoisierplace,sayexpertsattheLibrar
[originaltext]W:Whatonearthhashappenedtoyou?Youlookabsolutelywornou
[originaltext]W:Whatonearthhashappenedtoyou?Youlookabsolutelywornou
[originaltext]W:Whatonearthhashappenedtoyou?Youlookabsolutelywornou
随机试题
Whatarethetwospeakersdoing?[br][originaltext]W:Firstofall,Iwouldli
Environmentliterallyis"thatwhichenvironsorsurrounds".Thetermisuse
Whatdoesthepassagemainlydiscuss?[br]Accordingtothepassage,allofth
Youcanperformallthosefunctionsthatyouperformatpresentwithyourmo
[originaltext]M:Howareyournewneighbors?W:Theyarewonderfulpeople.Iam
[originaltext]Digitaltextbooksaretransformingthewaymanystudentslearn
PT延长见于哪几种凝血因子缺乏A.因子Ⅻ、Ⅺ、Ⅸ、Ⅷ B.因子Ⅻ、Ⅻ、Ⅴ、Ⅹ
患者因贫血、长期低热、反复牙龈出血半年就诊,经检查诊断为慢性型再障,首选的治疗药
A..914 B..965 C..976 D..983
下列有关破伤风病人临床表现的描述中,错误的是 A.肌肉痉挛性收缩最初发生在咀嚼
最新回复
(
0
)