首页
登录
职称英语
[originaltext] And now, if you’ll walk this way, ladies and gentlemen, the n
[originaltext] And now, if you’ll walk this way, ladies and gentlemen, the n
游客
2023-08-18
90
管理
问题
And now, if you’ll walk this way, ladies and gentlemen, the next room we’re going to see is the room in which the family used to hold their formal dinner parties and even occasionally entertain heads of state and royalty. However, they managed to keep this room friendly and intimate and I think you’ll agree it has a very informal atmosphere, quite unlike some grand houses you visit. The curtains were never drawn, even at night, so guests got a view of the lake and fountains outside, which were lit up at night. A very attractive sight.
As you can see, ladies and gentlemen, the guests were seated very informally around this oval table, which would add to the relaxed atmosphere. The table dates from the eighteenth century and is made of Spanish oak. It’s rather remarkable for the fact that although it is extremely big, it’s supported by just six rather slim legs. However, it seems to have survived like that for two hundred years, so it’s probably going to last a bit longer. The chairs which go with the table are not a complete set—there were originally six of them. They are interesting for the fact that they are very plain and undecorated for the time, with only one plain central panel at the back and no arm-rests. I myself find them rather uncomfortable to sit in for very long, but people were used to more discomfort in the past.
And now, ladies and gentlemen, if you’d like to follow me into the Great Hall ...
12. What do we learn about the speaker?
13. What does the speaker say about the room they are visiting?
14. What is said about the oval table in the room?
15. What does the speaker say about the chairs?
选项
A、It is situated at the foot of a beautiful mountain.
B、It was used by the family to hold dinner parties.
C、It was frequently visited by heads of state.
D、It is furnished like one in a royal palace.
答案
B
解析
短文开头便提到他们接下来参观的房间是主人过去用来举行正式晚餐聚会,偶尔用来招待国家领导或皇族。B项与文中信息吻合,为本题答案。C项具有一定的干扰性,但其中的frequently“频繁地”与原文的occasionally“偶尔”相反;A项“它坐落在美丽的山脚下”和D项“它装修得像皇族宫殿里边的房间”均无依据。符合短文听力中“听到什么选什么”的原则。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2936253.html
相关试题推荐
[originaltext]Playisveryimportantforhumansfrombirthtodeath.Playi
[originaltext]Mostschoolsoffermusicandartclassestogivestudentsaw
[originaltext]Mostschoolsoffermusicandartclassestogivestudentsaw
[originaltext]Lipstickplaysanimportantroleinsexualattractionandcan
[originaltext]POLICEintheUKhavelaunchedastopandsearchprogramarou
[originaltext]POLICEintheUKhavelaunchedastopandsearchprogramarou
[originaltext]POLICEintheUKhavelaunchedastopandsearchprogramarou
[originaltext]W:Iseeyouarehavingthefishforlunch.M:That’sright.Fish
[originaltext]W:Iseeyouarehavingthefishforlunch.M:That’sright.Fish
[originaltext]W:Hi,Larry,areyouwaitingtoseeProfessorJameson,too?M:Y
随机试题
WhatqualitiesdidJohnWarnockandChuckGeschekappreciateinBruceChizen?[b
OneofBritain’sbravestwomentoldyesterdayhowshehelpedtocatchsuspec
1000000美元面值的3个月国债,按照8%的年贴现率来发行,则其发行价为()美元。[2009年11月真题]A、920000B、980000C
PASSAGETHREE[br]What’stheauthor’sattitudetowardsthedigitalrevolution?S
FemaleRelationshipsA)Severalnewbooksandfilmsexplo
第三次卫生革命以提高生命质量,促进人类健康长寿和实现()为目标。
病毒的基本结构为核衣壳,是由A.核素和衣壳构成 B.核仁和壳粒构成 C.核心
编制房地产投资计划与资金筹措表之前,应先编制( )。A、现金流量表 B、利润表
关于建筑抗震性能化设计的以下说法: Ⅰ.确定的性能目标不应低于“小震不坏、中震
当我们在承受某些心理痛苦——比如孤独、社会孤立、自我怀疑、负面情绪、觉得人生无意
最新回复
(
0
)