首页
登录
职称英语
[originaltext] I hope you have all finished reading the assigned chapter on
[originaltext] I hope you have all finished reading the assigned chapter on
游客
2023-08-18
74
管理
问题
I hope you have all finished reading the assigned chapter on insurance—so that you’re prepared for our discussion today. But, before we start, I’d like to mention a few things your text doesn’t go into.
It’s interesting to note that insurance has existed in some form for a very long time. The earliest insurance policies provided shipping protection for merchants as far back as 3000 B. C.
In general, the contracts were often no more than verbal agreements. They granted loans to merchants with the understanding that if a particular shipment of goods was lost at sea, the loan didn’t have to be repaid. Interest on the loans varied according to how risky it was to transport the goods. During periods of heavy piracy at sea, for example, the amount of interest and the cost of the policy went up considerably. So, you can see how insurance helped encourage international trade. Even the most cautious merchants became willing to risk shipping their goods over long distances—not to mention in hazardous weather conditions—when they had this kind of protection available.
Generally speaking, the basic form of an insurance policy has been pretty much the same since the Middle Ages. There are four points that were prominent then and remain dominant in all policies today. These were outlined in chapter six and will serve as the basis for the rest of today’s discussion.
9. Who were the first insurance contracts designed to protect?
10. What determined the interest on the loans?
11. What does the speaker say about current insurance policies?
选项
A、The distance the merchandise had to be transported.
B、The number of insurance companies available at the time.
C、The risk involved in transporting the goods.
D、The type of ships used to transport the goods.
答案
C
解析
短文中提到,利息会随着运输风险的变化而变化,选项C是原文how risky it was totransport the goods的同义替换,故为正确答案。即使解题关键词没抓听到,也可以根据后面一句的解释:在海盗猖狂的时候,利息和保单费用都会提高,推断出正确答案。A、B、D项在文中没有提及。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2936225.html
相关试题推荐
[originaltext](22)WhenHolly,thehousecat,turnedupamilefromtheWes
[originaltext](19)ACatholichighschoolinChicagoensureditsfinancial
[originaltext]Theysaythatwritingaboutmusicislikedancingaboutarchi
[originaltext]Theysaythatwritingaboutmusicislikedancingaboutarchi
[originaltext]Theysaythatwritingaboutmusicislikedancingaboutarchi
[originaltext]W:Well,youseemtohavesomethingonyourmind,Philip.M:Yes,
[originaltext]W:Waitaminute!Let’slistentothatstation,Frank!Doyoukno
[originaltext]W:Waitaminute!Let’slistentothatstation,Frank!Doyoukno
[originaltext]W:Waitaminute!Let’slistentothatstation,Frank!Doyoukno
[originaltext]M:Goodmorning,Madam.CanIhelpyou?W:Yesterdaymydaughter
随机试题
Ifthatideawaswrong,theprojectisboundtofail,______goodalltheother
Asshewalkedroundthehugedepartmentstore,Edithreflectedhowdifficult
LastweekIwenttothetheatre.Ihadaverygoodseat.Theplaywasvery(
[originaltext]W:Thereisaseatbyawindow.AndIamsohappythatwecouldb
TheLibraryofCongressisAmerica’snationallibrary.Ithas【B1】______ofbo
Forsomeeducators,thereisnothingwrongwithfunandgames.Agroupcalle
患者男。YZ706_159_5.gif缺失,余留牙正常,口底距舌侧龈缘的距离为4
220V的蓄电池组整体绝缘电阻低于(____)时应进行更换100kΩ$;
按《港口工程地基规范》(JTJ250—1998)要求,验算港口建筑物饱和软黏土地
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
最新回复
(
0
)