首页
登录
职称英语
[originaltext] It’s not always easy to tell what’s best to do—renting or buy
[originaltext] It’s not always easy to tell what’s best to do—renting or buy
游客
2023-08-17
77
管理
问题
It’s not always easy to tell what’s best to do—renting or buying a home. We tend to assume that buying is always better, and the American Dream is, at least historically, built on that all-important goal of owning your own home.
Yet if the housing crash and recession of the last several years have taught us anything, it’s that owning a home isn’t always all that it’s admired to be, and renting can protect you against some of the negative things about the commitment of home ownership.
With all of that in mind, here are some guidelines to consider whether renting or buying is best for you:
Look at the time that you’re planning on spending in one place. Most experts advise that if you want to buy, you need to plan to be in the home at least five years, and that time period might be longer depending on market conditions. Think about how committed you are to being in a particular neighborhood, town or state, and use this as your first guide to whether you should buy a home there or not.
Second, buying a home, especially in today’s market, can require a significant down-payment, often 20 percent or more of the purchase prices. You need to have this amount saved up and be ready to put down on the house. If you’d rather have that cash on hand for emergencies, college money, vacations or other uses, you might want to think twice about buying a house at this point.
Third, unlike renting, home ownership is an investment. You own the home, and if it goes up in value, your investment grows. Homes don’t always appreciate in value, however, and sometimes, as recent years have shown, they can depreciate significantly, leaving homeowners unable to make payments, or putting them heavily in debt. When evaluating the investment potential of home ownership, therefore, you must take into account the home you’re thinking of buying, the market, and the price you’re getting the home for. Consider meeting a financial adviser to go over the figures and determine whether buying a house is a good investment for you or not.
Choosing whether to rent or buy is one of the most important decisions in your life, so make sure to take time and consider all factors before making it.
23. What can we learn from the housing crash and recession of the last several years?
24. What is the first guide to decide whether to buy or rent a home?
25. What does the speaker suggest to evaluate the investment potential of home ownership?
选项
A、People think owning a home is quite admiring.
B、Renting a home can protect you from negative things.
C、Choosing between buying and renting is difficult.
D、It is no longer an important goal of American Dream. 24.
答案
B
解析
有三个选项都提到租房与买房,推测题目与之相关。录音提到,过去数年间,房价大跌、经济衰退让我们懂得了租房也许能规避买房的一些负面影响,B项概括了这一情况,是正确选项。A项“人们认为购房令人羡慕”与录音相反,录音提到,房价大跌和经济衰退给人们的教训是拥有房产未必是令人羡慕之事。C项“选择购房或租房是困难的”是录音开头提到的内容,与问题无关。D项“不再是美国梦的重要目标”与录音不符,录音说美国梦的一部分是拥有自己的家。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2934453.html
相关试题推荐
[originaltext]SpeakingattheBritishScienceFestivalonTuesday,ProfKel
[originaltext]Moderator:Therearetypesofpeoplewhocangrowtheircaree
[originaltext]Moderator:Therearetypesofpeoplewhocangrowtheircaree
[originaltext]Easterisamixofthreetraditions:Pagan,HebrewandChrist
[originaltext]Easterisamixofthreetraditions:Pagan,HebrewandChrist
[originaltext]Americansaresufferingfromaserioussleepdeficitasthey
[originaltext]Americansaresufferingfromaserioussleepdeficitasthey
[originaltext]Host:Hello!Ladiesandgentlemen.Itgivesmegreatpleasure
[originaltext]Host:Hello!Ladiesandgentlemen.Itgivesmegreatpleasure
[originaltext]Host:Hello!Ladiesandgentlemen.Itgivesmegreatpleasure
随机试题
TheCosmologicalPrincipleP1:Cosmologistshypothesizedthatthedistributiono
Theconceptofpersonalchoiceinrelationtohealthbehaviorsisanimporta
On21st-centurycampuses,isthereroomstillfortraditionalliteraturesuc
Mentalillnessmayberesultedfrom______.[br]Becausemanyartists,writersa
对下列句子中“穷”的解释,不正确的是( )。A.欲穷千里目,更上一层楼。(穷:
基金合同特别约定的事项不包括()。A.基金合同终止的事由、程序及基金财产的清算
下列关于我国潜水器的说法正确的是:A.“海龙11000”是我国研制的千米级深海无
( )是指银行业消费者对其基本信息与财务信息享有不被银行非相关业务人员知悉,不
企业持有的下列土地使用权中,应确认为无形资产的有()。A.用于建造企业自用厂
下列选项中,属于国家实行的鼓励和引导民间投资发展政策的有( )。A.鼓励和引导民
最新回复
(
0
)