首页
登录
职称英语
[originaltext] Pianos are normally found in building for obvious reasons. Ho
[originaltext] Pianos are normally found in building for obvious reasons. Ho
游客
2023-08-17
83
管理
问题
Pianos are normally found in building for obvious reasons. However, there’s one piano in the city in the north of England that has a more unusual home—in the street.
When Nick and Doug were moving into their new house, they couldn’t get their piano up the steps because they were too steep. So they ended up leaving the piano on the pavement and all of a sudden they found that local people started to play it, and it very quickly became known as the street piano.
At some point, the council threatened to take it away because they said it was an obstruction to the pavement Then all the local players were up in arms about it and put notes all over the piano saying, "Please save the street piano".
These are all the messages of support that people have stuck on the piano. One of them says, "Don’t get rid of the street piano; Hit’s part of our heritage now. We love you, street piano." And another says, "I find I trip over wheelie bins much more often than pianos. Save the street piano." Some older member of the community says, "I think it’s great, I think it’s wonderful, as I walk by, young people no more horse around but have a go on it I think it’s a legend in its own lifetime, it’s something that is famous and admired during its life."
Nick and Doug thought that they were going to lose it but it looks like they might be able to save their street piano.
9. Why did Nick and Doug fail to move up the piano to the house?
10. What was the reason the council gave to take the piano away?
11. What do the supporters think about the street piano?
选项
A、It disturbs the local people with noises.
B、It causes the damage on the pavement.
C、It stops people and cars moving freely.
D、It prevents people from walking easily.
答案
D
解析
四个选项是四种后果,初步猜测题目与某物引起的麻烦有关。短文说,当地议会认为钢琴是人行道上的障碍物,阻碍路人行走,故答案是D。C是强干扰项,但文中pavement(人行道)是不会有car的,因此可排除C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2934340.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Excuseme.MayIhavesomeinformationaboutthereceptionpar
[originaltext]M:Hi,Mandy.How’severythinggoing?W:Nottoogood,Isuppose.
[originaltext]M:Hi,Mandy.How’severythinggoing?W:Nottoogood,Isuppose.
[originaltext]Goodafternoon,class.Iwanttostartmylecturebytelling
[originaltext]Goodafternoon,class.Iwanttostartmylecturebytelling
[originaltext]Goodeveningandwelcometotonight’slecture.Mytopictoday
[originaltext]Goodeveningandwelcometotonight’slecture.Mytopictoday
[originaltext]Theyoungpeoplewhotalkofthevillageasbeing"dead"are
[originaltext]Theyoungpeoplewhotalkofthevillageasbeing"dead"are
[originaltext]Theyoungpeoplewhotalkofthevillageasbeing"dead"are
随机试题
Beinganintrovertisabadthing,right?Well,alotofpeopleseemtothin
So-called"greenroofs"—urbanrooftopscoveredwithgrasses,plantsandothe
Everybodyhasaresponsibilitytothesocietyofwhichheisapartandthrough
Thebesttitleforthispassageis______.[br]Whichofthefollowingstatement
采购人员按照( )的安排实施采购活动。A.采购工作说明书 B.需求文档 C
隧道侧墙开挖采用马口跳槽法施工时,马口开挖长度不宜超过()。A:2m B:4
地下水位上升将使土中自重应力减小的土层位置是( )。A、原水位以下 B、变
下列登记中,房屋登记机构应当进行实地查看的情形是( )登记A.预购商品房预告
下列场地最适合做土石坝料场的是()。A.坝肩部位的风化岩土层料场 B.坝址
(2017年真题)下列各项中,民间非营利组织应确认捐赠收入的有()。A.接受志
最新回复
(
0
)