首页
登录
职称英语
People who spend a lot of time surfing the Internet are more likely to show
People who spend a lot of time surfing the Internet are more likely to show
游客
2023-08-16
89
管理
问题
People who spend a lot of time surfing the Internet are more likely to show signs of depression, British scientists said on Wednesday.
But it is not clear whether the Internet causes depression or whether depressed people are【C1】______to it. Psychologists from Leeds University found what they said was "striking" evidence that some net users develop【C2】______Internet habits in which they replace real life social interaction with online chat rooms and social networking sites. "This study【C3】______the public speculation that over-engaging in websites that serve to replace normal social function might be linked to psychological disorders like depression and addiction," the study’s lead author, Catriona Morrison, wrote in the journal Psychopathology. "This type of addictive surfing can【C4】______impact the mental health." In the first large-scale study of Western young people to look at this【C5】______, the researchers analyzed Internet use and depression levels of 1,319 Britons aged between 16 and 51. Of these, 1.2 percent were "Internet addicted", they concluded. These "Internet addicts" spent【C6】______more time browsing sexually pleasing websites, online gaming sites and online【C7】______, Morrison said. They also had a higher incidence of moderate to【C8】______depression than normal users.
"Excessive Internet use is【C9】______with depression, but what we don’t know is which comes first— are depressed people drawn to the Internet or does the Internet cause depression?" Morrison said. "What is clear is that for a small set of people, excessive use of the Internet could be a warning【C10】______for depressive tendencies. "
A)associated B)gravely C)quantitatively D)reinforces
E)signal F)dividends G)drawn H)issue
I)evaluates J)communities K)severe L)sunk
M)proportionately N)reckless O)compulsive [br] 【C9】
选项
答案
A
解析
此处需填入动词分词或形容词,且能与with搭配。由上文可知,过度上网与抑郁有关系,所以选associated。短语be associated with sth.表示“与某事有关”。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2931603.html
相关试题推荐
PeoplewhospendalotoftimesurfingtheInternetaremorelikelytoshow
PeoplewhospendalotoftimesurfingtheInternetaremorelikelytoshow
PeoplewhospendalotoftimesurfingtheInternetaremorelikelytoshow
PeoplewhospendalotoftimesurfingtheInternetaremorelikelytoshow
PeoplewhospendalotoftimesurfingtheInternetaremorelikelytoshow
WhattheHeckDoesVincentvanGoghHaveToDoWithInternetMarketing?
WhattheHeckDoesVincentvanGoghHaveToDoWithInternetMarketing?
WhattheHeckDoesVincentvanGoghHaveToDoWithInternetMarketing?
WhattheHeckDoesVincentvanGoghHaveToDoWithInternetMarketing?
WhattheHeckDoesVincentvanGoghHaveToDoWithInternetMarketing?
随机试题
[originaltext]StValentine’sDayiscelebratedonFebruary14ofeachyear.
新闻性专题节目在进行串联时,可利用节目材料之间的某种联系,如()A.相似性
为了便于研究和应用,可以从不同角度和属性将标准进行分类。根据适用范围分类,我国标
代谢性酸中毒常伴有高血钾是由于肾小管A. B. C. D. E.
对重症颅脑外伤病人的急救措施包括A.测血压、脉搏、呼吸 B.检查神经系统体征
父爱陷阱郑成南 ①那年,他随父亲去狩猎,不慎掉进陷阱。突如其来的一阵黑暗,使他
下列行为中违反《中国人民银行法》的有( )。 ①发行人未经中国人民银行核准擅
新型隐球菌常引起()。A.性病 B.癣病 C.肺部感染 D.多种内脏及皮
在其他条件不变的情况下,总体数据的方差越大,估计时所需的样本量()。A.越大
下列选项中,作家和作品对应正确的是( )。A、罗贯中《西游记》 B、
最新回复
(
0
)