首页
登录
职称英语
[originaltext]Moderator: Hello ladies and gentleman, it gives me great plea
[originaltext]Moderator: Hello ladies and gentleman, it gives me great plea
游客
2023-08-16
63
管理
问题
Moderator:
Hello ladies and gentleman, it gives me great pleasure to introduce our keynote speaker for today’s session, James Steyer. James Steyer is the CEO of Common Sense Media, which is a nonprofit children’s advocacy and media rating organization. Welcome to the NewsHour, James Steyer.
James Steyer:
Thank you. I’m glad to share the report with you. Most of us are spending more time with screens than ever before, from TV and computers, to the smartphones we carry in our pockets. A new report on media use by teens shows that may be even more true for children. We did a survey of 2,600 kids between the ages of 8 and 18 which painted a picture of constant connection. Children between 8 and 12 reported spending an average of four-and-a-half-hours a day using a screen, and nearly six hours consuming media of any kind. Among teenagers, average screen time was more than six-and-a-half-hours a day and almost nine hours with media overall. Well, the sheer volume, nine hours a day on average is what teenagers spend with media and technology. The number-one activity in their life now is media and technology.
And we found that a lot of what they’re doing is multitasking. Against their parents’ advice, two-thirds of the teenagers that were surveyed say that they continue to multitask, meaning they’re on Facebook or Instagram or texting their friends, while they’re doing their homework. Many of them say they are able to do some multitasking. Well, the truth is multitasking really doesn’t work. It’s a myth. My colleagues at Stanford University did a major study on this a couple of years ago, and showed that you simply can’t have two conversations at once and you can’t concentrate on more than one thing well. Think about how important homework it is to concentrate on information.
So, the multitasking finding in this study has very big implications for schools, and also for parents giving guidance to their kids. First and foremost, every school in this country should teach digital literacy and citizenship, the safe, smart, ethical use of digital devices to kids. And the second thing they can do if you look at multitasking is teach kids, you can’t do your homework while you’re also Facebooking your friends. And you need to concentrate. And I think that one of the things that we really see from this study is that parents need to look in the mirror. You have got to look at your own behavior. If you’re glued to your cell phone all the time, if you’re bringing your devices to the dining room table or to the restaurant and you’re not having conversations with your kids when you’re present with them because you’re too busy with your e-mail or your text messages, what example are you setting?
16. What does the introduction say about Common Sense Media?
17. How much time do teenagers spend with screen a day on average?
18. What does James Steyer say about the multitasking?
19. What is the implication of the multitasking finding?
选项
A、It is managed by James Steyer.
B、It is a profit-making organization.
C、It is a children’s organization.
D、It is a women’s organization.
答案
A
解析
选项都是以代词 It 开头的,是关于它怎么样的。题目问的是介绍讲了关于Common Sense Media(常识媒体)的什么。文中提到James Steyer 是常识媒体的总监,常识媒体是一个儿童宣传和媒体组织评级的非营利组织。由此可知,答案为A)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2930239.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Goodmorningeveryone.Thanksforbeingontime.We’vegotaw
[originaltext]W:Waitaminute!Let’slistentothatstation,Frank!Doyoukno
[originaltext]W:Waitaminute!Let’slistentothatstation,Frank!Doyoukno
[originaltext]Hello,everyone.Areyouintroverts?Trustme!Therearemill
[originaltext]Hello,everyone.Areyouintroverts?Trustme!Therearemill
[originaltext]Hi,everybody.I’mhonoredtogiveyouaspeechtoday.First,
[originaltext]Hi,everybody.I’mhonoredtogiveyouaspeechtoday.First,
[originaltext]Hi,everybody.I’mhonoredtogiveyouaspeechtoday.First,
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreathon
[originaltext]Collegebrochuresoftendepictfresh-faced,newly-mintedhigh
随机试题
InternationalWomen’sDay(8March)isanoccasionmarkedbywomen’sgroupsar
WhenMomandDadGrowOldA)Theprospectoftalkingtoincreasinglyfragil
Somepeoplethinkthattheamountoftimeandmoneyspentontheprotection
闭合容量是()A.气道开始闭合时呼出的气量 B.人为闭合气道后肺内存留的气
下列关于土堤的说法错误的是()。A.边坡较缓、地基与地基接触面较大 B.对地
有关制备含低共熔物散剂的叙述中错误的是A.可分别以固体粉末稀释低共熔组分,再混和
停、送电的操作顺序有何规定?
铁路运输的优点有()。A:运行速度快,运输能力大 B:铁路运输过程受自然条件限
很多人问马云为什么成功,马云说:我与你的差距就是我在做,你在看。请联系实际谈谈你
根据关税法律制度的规定,下列各项中,海关可以酌情减免关税的是()。A.进出境运
最新回复
(
0
)