首页
登录
职称英语
YouTube has built a global reputation as the place to go for video clips of
YouTube has built a global reputation as the place to go for video clips of
游客
2023-08-15
64
管理
问题
YouTube has built a global reputation as the place to go for video clips of singing cats, laughing babies, reckless drivers, and harsh wedding processionals. But there’s more to the site than pointless entertainment; there is a growing collection of university lectures available. Earlier this year YouTube launched a new home for education, YouTube EDU, which started as a volunteer project by company employees seeking a better way to aggregate educational content uploaded by U.S. colleges and universities. Last month the subsite went international, with 45 universities in Europe and Israel adding their content to the stream.
One need not be a student to reap the benefits of higher education anymore. In addition to YouTube EDU, Web sites like iTunes U, TED, and Academic Earth allow millions of people to download lectures by some of the world’s top experts—for free. Known as open educational resources—or OER—the movement is turning education into a form of mass entertainment. Massachusetts Institute of Technology’s (MIT) OpenCourseWare (OCW) offers free access to most of the school’s course material and lectures on subjects like Anglo-American folk music and the behavior of algorithms (运算法则). iTunes U provides free lectures, discussions, and conferences from schools like Oxford, Yale, and the French business institute HEC Paris.
The democratization of higher education started in the 1990s when universities began looking to the Web to market their intellectual resources. In 1999, Germany’s University of Tubingen became the first institution of higher learning to offer free lectures on the Web, and in 2002, MIT launched its OCW site. Now nearly 45 percent of visitors to the MIT site are what the school calls "self-learners."
Not everyone is convinced that the biggest consumers of online educational materials are motivated— or even bored—self-learners. "The idea that you are sitting in on a Saturday evening with nothing to do and you randomly come across a quantum (量子)-physics YouTube video and watch it, well, this is not happening," says Francesc Pedro, senior analyst of the OECD’s Centre for Educational Research and Innovation. The applications, he says, are actually much wider ranging: "Imagine what a treasure collection this is for a college teacher in Africa or a student in a developing country in Asia who can access good materials from prestigious universities at their fingertips."
Whoever is using OER, the numbers keep growing. MIT’s site now gets more than 1.2 million visitors a month. Oxford’s iTunes material has surpassed a million uploads. Oxford philosophy professor Marianne Talbot and University of California Berkeley biology professor Marian Diamond have become Web darlings. But maybe not quite on a level with Oscar the talking dog. [br] What do we know about YouTube EDU?
选项
A、It’s intended for college students.
B、It’s aimed at helping company employees.
C、It set up the new home for YouTube.
D、It provides benefits of higher education for free.
答案
D
解析
第1段第3句首先提及了YouTube EDU的创立,第2段第l句总结了这一类教育网站的特点,从这一句可知,YouTube EDU提供了不用上大学就能享受大学教育好处的机会,选项D与此内容相同。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2929311.html
相关试题推荐
TheInternet,e-commerceandglobalizationaremakinganeweconomicerapos
TheInternet,e-commerceandglobalizationaremakinganeweconomicerapos
[originaltext]The2010GlobalHungerIndexreportwasreleasedtodaybythe
YouTubehasbuiltaglobalreputationastheplacetogoforvideoclipsof
YouTubehasbuiltaglobalreputationastheplacetogoforvideoclipsof
YouTubehasbuiltaglobalreputationastheplacetogoforvideoclipsof
[originaltext]Thegreatestimpetusforglobalizationtodayisnodoubtthe
[originaltext]Thegreatestimpetusforglobalizationtodayisnodoubtthe
Theincreaseinglobaltrademeansthatinternationalcompaniescannotaffor
Theincreaseinglobaltrademeansthatinternationalcompaniescannotaffor
随机试题
•Readthearticlebelowaboutmarketresearch.•Choosethebestwordtofille
In______,theexperimentwasmoredifficultthanwehadimagined.A、responseB、r
Moststudiessuggestthatwhenwomenandmenshoulddothe(1)______samejo
NelsonMandelawaspraisedbytheworldforhisinsistentcommitmenttothecaus
Thewell-knownformula:S→r…s→RwasputforwardbyA、Bloomfield.B、Firth.C、Hocke
下列常用于测定多肽N末端氨基酸的试剂是()。A.溴化氢 B.丹磺酰氯 C
下列哪项不是判断地方病的依据A.当地不同居民的发病率均高 B.外地类似居民的发
哪项是菊花的功效A.疏散风热,清热解毒,平肝明目 B.疏散风热,升阳透疹 C
健康教育学的相关理论包括A.管理学理论 B.行为科学理论 C.传播学理论
10岁女孩,因半年来有时突然终止其正在进行的动作,呼之不应,双眼凝视,有时伴手中
最新回复
(
0
)