首页
登录
职称英语
[originaltext] Last spring, Steve McCarron had had enough. [12]For 10 years—
[originaltext] Last spring, Steve McCarron had had enough. [12]For 10 years—
游客
2023-08-15
89
管理
问题
Last spring, Steve McCarron had had enough. [12]For 10 years—since an auto accident left him a paralysis—he’d been driving a minivan, modified with hand controls for the gas and brake. At the time, that was the only type of vehicle available for disabled drivers. But McCarron wanted a four-wheel drive pickup truck. No one was making what he wanted, so McCarron—[13]a former advertising executive-decided to do it himself.
With the help of a few friends, McCarron designed a lift that could handle his 680-kilo wheelchair and fit completely inside his new, red GMC Sierra. [14]He starts the vehicle remotely. Then, with the push of a button, the elevator-like lift slides out and lowers to the ground so he can back his wheelchair onto it. Another button raises the lift, returning it to its position in front of the steering wheel. The driver’s side door is welded to the lift, so the entire mechanism slides open like a drawer, then lowers to the ground. That design feature means McCarron’s truck doesn’t need any more room to park than a regular vehicle so he doesn’t have to park in an extra-wide disabled space.
McCarron thought he had something other drivers like him would want, so he decided to start a company. [15]Word of the new modification spread quickly, and orders began pouring in, even before he had a factory to produce them. Little did McCarron know, the downturn in the economy was about to boost GoShichi to the next level.
12. What happened to Steve McCarron 10 years ago?
13. What was Steve McCarron’s previous job?
14. What does the speaker say about the lift Steve McCarron designed?
15. What can we conclude about Steve McCarron’s company?
选项
A、It will turn out to be a failure.
B、It will receive a lot of orders.
C、It helps depress the economy.
D、It downturns the economy to a great extent.
答案
B
解析
短文最后提到,McCarron改良车的消息传播得很快,订单大量涌进,故B为答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2929273.html
相关试题推荐
[originaltext]W:[5]AndnowhereisourguestHarrisonBlacktotellusaboutL
[originaltext]W:Goodafternoon.ThisisJanespeaking.HowcanIhelpyou?M:
[originaltext]W:Goodafternoon.ThisisJanespeaking.HowcanIhelpyou?M:
[originaltext]Today,I’mgoingtotalkaboutthehealthproblemsrelatedto
[originaltext]Today,I’mgoingtotalkaboutthehealthproblemsrelatedto
[originaltext]Psychologistshavemanytheoriestoexplainhowwerememberi
[originaltext]Psychologistshavemanytheoriestoexplainhowwerememberi
[originaltext]Psychologistshavemanytheoriestoexplainhowwerememberi
[originaltext]Thisis4o’clock.Hereisthenewssummary.Therehasbeena
[originaltext]Thisis4o’clock.Hereisthenewssummary.Therehasbeena
随机试题
Theconversationismainlyabout_______.[br][originaltext]W:Hi,gotanyplan
Wheredoestheconversationmostprobablytakeplace?[originaltext]M:Iris.ist
[originaltext]M:However,itisimpossibleforstudentstoexpecttoearnsuffi
Wehaveavacancyforatraineeinourheadoffice.Maindutieswillbeof
[originaltext]M:It’ssocoldnow,butthismorningitwassohotandsunny.I
Theneedforbirthcontrolmethodshasdevelopedfairly【B1】______,withthe
团委组织“送知识下连队”宣传活动,分给你的宣传主题是饮食与健康,你会如何开展?
合成1分子尿素消耗的高能磷酸键数是A.1B.2C.3D.4E.5
某商品流通企业2008年10月31日开始编制2009年商品采购计划。甲商品在10
下列合同法律关系中,建筑材料可以成为合同客体的是()A.施工合同 B.设计合
最新回复
(
0
)