首页
登录
职称英语
Next month Britons will have yet more smartphones to choose from, when device
Next month Britons will have yet more smartphones to choose from, when device
游客
2023-08-15
59
管理
问题
Next month Britons will have yet more smartphones to choose from, when devices from Wiko, a two-year-old French company, go on sale. Wiko hopes that its phones, which in France start at around 70 Euros, will be as popular across Britain as at home. In 2013 nearly 7% of French first-time smartphone-buyers chose a Wiko. In early 2014 the firm claims to have been the second-biggest vendor in France.
Wiko is not alone. In both rich countries and poor ones, cheaper smartphone brands are
making inroads
. Demand for costly phones, mainly in developed economies, is slowing, but that for less expensive devices is booming. People who will buy their first smartphones today perhaps care less about the brand and more about price than the richer, keener types of a few years ago. They are likely to pay less for a nice new smartphone than they did for their shabby old phone, because the cost of making smartphones has decreased.
The declining cost of making phones means that buyers are getting more for their money. Two years ago the median price of a smartphone was $325. Last year it was $250. This year it may be $200. The cheapest phones will become cheaper still.
All this is great for smartphone-buyers everywhere. It is less good news for the market leaders, Apple and Samsung—the only vendors making much money. Apple may evade being influenced by its operating system and apparently exceptional brand, although it has lately been selling cheaper iPhones. Samsung, which dominates the market for phones running on Google’ s Android operating system, may be more vulnerable.
Granted, Samsung makes cheaper devices as well as dearer ones, and it can afford some slimming of its margins. But its problem, Mr. Jeronimo, a researcher from Internet Data Center, says, is that it carries lots of costs, in research and development and in marketing, that cheaper rivals do not.
Samsung is doubtless wise to this. Hence its attempt to push beyond the smartphone, into smart watches and wristbands, connected domestic appliances and the business market. The weather of Mobile-phone brands is variable: ask Ericsson, HTC, Motorola and Nokia—the previous successful brands. Samsung has spent buckets of gold building its name. It will not want to be replaced by the Wikos of the world. [br] What makes Apple avoid being affected by cheaper smartphones?
选项
A、Apple has developed more cheaper smartphones than other brands.
B、American government will take measures to finance Apple.
C、Consumers love Apple more than any other smartphone brands.
D、Apple owns the sole operation system and reputable brand.
答案
D
解析
细节题。根据题干关键词定位到第四段。由段落中Apple may evade being influenced by its operating system and apparently exceptional brand可知苹果依靠自己的操作系统和独特的品牌可以免受影响。因此,正确答案是D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2926959.html
相关试题推荐
[originaltext]Thepopularityofmobiledeviceshashadsomeunintendedand
[originaltext]Thepopularityofmobiledeviceshashadsomeunintendedand
Electroniccigarettesarehandheldnicotine-deliverydevicesthat,despitea
Electroniccigarettesarehandheldnicotine-deliverydevicesthat,despitea
Electroniccigarettesarehandheldnicotine-deliverydevicesthat,despitea
Electroniccigarettesarehandheldnicotine-deliverydevicesthat,despitea
Atrulyinformeddinerwouldchoosearestaurantbasedonthequalityofthe
Atrulyinformeddinerwouldchoosearestaurantbasedonthequalityofthe
Atrulyinformeddinerwouldchoosearestaurantbasedonthequalityofthe
NextmonthBritonswillhaveyetmoresmartphonestochoosefrom,whendevic
随机试题
Nowadaysthescatteringofgalaxiesandtheastoundingabundanceofstarsar
ManyoftheobservationsmadebyLeonardoafew400yearsagoaboutthemovement
PeopletravelalotwithHeavenAirbecausetheyknowtheywillgetwhatth
驻地办试验室的配备标准( )。A.公路工程监理甲级企业 B.公路工程监理乙级企
下列哪项不是PDCA循环四个阶段的内容()A.评估阶段 B.执行阶段
桥梁质量检验评定的基本单元是()。A.分项工程 B.分部工程 C.单位
患者女,40岁,发作性上腹痛5年。1周以来上腹部绞痛,向右肩部放散,伴畏寒、发热
某医院准备设置一综合性ICU,目前已配备了多功能监测仪、心电图机、呼吸机、除颤器
下列企业计划中,属于生产作业计划的是( )。A.企业的1周生产计划 B.企业
(2018年真题)资本成本一般由筹资费和占用费两部分构成。下列各项中,属于占用费
最新回复
(
0
)