首页
登录
职称英语
[originaltext]In the United States, many people once lived in large, two-and-th
[originaltext]In the United States, many people once lived in large, two-and-th
游客
2023-08-13
74
管理
问题
In the United States, many people once lived in large, two-and-three-story homes. Today, many people would like to live in such houses but most people can’t. [13] They don’t have enough money to buy them or even to make the first payment. So, many people rent from month to month.
But some Americans really want to live in a house of their own. So they build their own home. They buy a house that is situated in an area where houses are cheaper. It is better to reside in a bad part of town, they think, than not to live in a house at all. Or they buy an old house and redesign it. Then they decorate it with old style furniture. Sometimes they can make an old house look more beautiful than a new one. [14] Usually, it is not difficult for people to find an old home to buy. Many older people decide that they don’t need a big home after their children leave. So they sell their house and move into a comfortable apartment. [15] But when people move into a house, they sometimes have problems. Homeowners have to do their own maintenance. For example, if the roof leaks, one cannot ask the landlord to fix it. On the other hand, people can redesign their homes in any way they want without having to be afraid of being thrown out by the landlord.
Questions 13 to 15 are based on the conversation you have just heard.
13.Why don’t many Americans live in large, two-and-three-story houses?
14.Why is it easy to find old houses for sale?
15.What problem will people have after they buy a house?
选项
A、Because many young people have moved into comfortable apartments.
B、Because many old houses in the poor area of the town are not inhabited.
C、Because many older people sell their houses after their children leave.
D、Because many people have quit their old houses to build new ones.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2923776.html
相关试题推荐
[originaltext]Geniusesaregettingbrighter.AndatgeniuslevelsofIQ,gi
[originaltext]WhatIfearedmostformyselfatyouragewasnotpoverty,bu
[originaltext]WhatIfearedmostformyselfatyouragewasnotpoverty,bu
[originaltext]E-booksarebringingaboutaprofoundrevolutioninthewayb
[originaltext]AmericanmagicianDavidBlaineistobesuspendedinaglass
[originaltext]AmericanmagicianDavidBlaineistobesuspendedinaglass
[originaltext]W:AreyougoingtothefairnextSaturday?M:Whatfair?W:The
[originaltext]W:AreyougoingtothefairnextSaturday?M:Whatfair?W:The
[originaltext]W:OurPresident,sinceleavingofficefiveyearsago,hasspent
[originaltext]W:OurPresident,sinceleavingofficefiveyearsago,hasspent
随机试题
Lastyear’seconomyshouldhavewontheOscarforbestpicture.Growthingro
Atradegroupforliquorretailersputoutapressreleasewithanalarming
PASSAGEONEWatchoutforthechangescausedbytechnology.推断题。根据题干提示定位至最后一段。作者在此
RiverTurtlesNestinghabitsThearrauturtle’sshellisapproximately【L31】____
Hewasaboutfortyyearsold,______,industrious,andmadealivingfromthel
【题目来源】1月7日下午江西省南昌市结构化面试考题 【考题三回顾】班里有
在面向对象方法中,继承用于(请作答此空)。通过继承关系创建的子类()。A.利用
文明是人类发展史上的特殊阶段,是人类脱离动物界后进一步脱离了原始野蛮状态的阶段。
关于招标人委托招标代理机构进行招标投标活动的性质及法律后果,下列说法正确的是()
在规章制度和重大事项决定实施过程中,( )认为不适当的,有权向用人单位提出,通
最新回复
(
0
)