首页
登录
职称英语
[originaltext] When Ashley Blackmon sat down for her job interview for a mar
[originaltext] When Ashley Blackmon sat down for her job interview for a mar
游客
2023-08-13
91
管理
问题
When Ashley Blackmon sat down for her job interview for a marketing position in New York City, she didn’t start off by talking about the business classes she had taken in college or her experience working at a financial services company. Instead, she talked about the five months she spent studying and traveling in Spain.
"When I left the interview, I felt amazing," said Blackmon, 24, who studied at ESEI International Business School in Barcelona the year before she graduated Clark Atlanta University. She landed that marketing analyst job at a large food and beverage company and believes her study-abroad experience was the thing that set her apart. "I learned how to be a better businesswoman, critical thinker and relationship builder in a new culture," she said.
Studying abroad isn’t a common experience for most U.S. college students. In fact, only 1% of students manage to study abroad. Finances, time constraints and safety are some of the challenges U.S. students face when deciding to spend a semester or two overseas. But traveling around the world during or after college could give recent graduates an edge in the job market, which continues to be one of the toughest on record for 20-somethings.
The potential benefits are prompting new study-abroad initiatives in the States. Organizations such as the Institute of International Education have launched programs such as Generation Study Abroad in hopes of doubling the number of U.S. students who travel internationally.
9 What makes Ashley Blackmon stand out during the job interview?
10 What did Ashley Blackmon think of her overseas study experience?
11 What restricts U.S. students from spending a semester or two overseas?
选项
A、It paid off.
B、It turned out to be a nightmare.
C、It was overcharged.
D、It made her an expert.
答案
A
解析
短文在谈论Ashley的海外经验时提到,她的海外学习经验让她与众不同。接着短文用Ashley自己的话说,我学会如何成为更好的女性商人、批判思考者、新文化关系创造者。从这些方面来看。Ashley是从她的海外经验中获益的,因此选A。pay off意为“获益,有回报”。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2921862.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Whenwasthelasttimeyouwentforawalkinyourlocalpark?
[originaltext][19]Imagineabigexplosionasyouclimbthrough3,000ft.I
[originaltext]W:HelloLadiesandGentlemen,itisagreatpleasuretohaveSco
[originaltext]W:HelloLadiesandGentlemen,itisagreatpleasuretohaveSco
[originaltext]E-booksarebringingaboutaprofoundrevolutioninthewayb
[originaltext]E-booksarebringingaboutaprofoundrevolutioninthewayb
[originaltext]E-booksarebringingaboutaprofoundrevolutioninthewayb
[originaltext]AmericanmagicianDavidBlaineistobesuspendedinaglass
[originaltext]AmericanmagicianDavidBlaineistobesuspendedinaglass
[originaltext]W:Hello.Isthistheregistrationoffice?M:Yes.ThisisHerber
随机试题
Mr.andMrs.Davishadfourchildren.OnSaturdayMrs.Davissaidtoherhusband
跑步能帮助防止心脏病等疾病,还能让你活得更久。Running/Joggingmayhelptoprotectagainst/preventhea
WhenJuliusCaesarmadehistriumphalentranceintoRomein45BC,hecelebra
SAVANT:A、simpletonB、amoralpersonC、misinterpretedcounselorD、sycophantE、dull
[originaltext]Q:CanIspeaktoyourdepartmentmanager?[/originaltext][origin
急性呼吸道感染和腹泻是导致农村5岁以下儿童死亡的主要原因,为降低其死亡率而进行的
患者,女性,25岁,因足部被生锈铁钉刺伤就诊。清创处理后,遵医嘱拟给予TAT注射
关于本公文标题①处应填入的文种,最恰当的是:() A.通知 B.公告
某疏浚工程工程量50万m3,由一艘绞吸挖泥船承担施工,该船排泥管直径0.7m
关于浅Ⅱ度烧伤描述不正确的是A.创面基底潮红有水泡 B.创面疼痛不重 C.不
最新回复
(
0
)