首页
登录
职称英语
[originaltext] Barbie dolls have a particular look to them. They’re thin, tal
[originaltext] Barbie dolls have a particular look to them. They’re thin, tal
游客
2023-08-12
83
管理
问题
Barbie dolls have a particular look to them. They’re thin, tall, long-legged...and virtually unlike any real human being. Although over the years Barbie has had more than 180 different careers—including football coach, sign language teacher, ambassador, president and astronaut—her body shape hasn’t changed much. Last year Mattel, the company that makes Barbie dolls, added some Barbies to its line that have different skin tones and hair textures. There are now Barbies with one of seven skin tones, 22 eye colours and 24 hair styles to choose from. Last year Mattel also gave Barbie a flat foot, rather than forcing her to be "in heels" all the time like the original Barbie is. Now they are introducing new Barbies with three slightly different body shapes, while the original, tall and thin Barbies will continue to be sold. In a statement on its website, the company says it wants Barbies to look more like real people, and to give "girls everywhere...infinitely more ways to spark their imagination and play out their stories. " Although many people say the new Barbies are a step in the right direction, some people say they don’t go far enough. They say that the new body shapes could be even more different from the original, tall, thin Barbies. Sales of Barbie dolls have been falling "every year since 2012" , according to CBC News. The toys aren’t in stores yet but they will be sold online at the Barbie website, starting this week, for $9.99.
Questions 9 to 11 are based on the passage you have just heard.
9. What do we know about the original Barbie dolls?
10. Why do some people feel unsatisfied with the new Barbie dolls?
11. Where will the new Barbie dolls be sold first?
选项
A、In toy stores.
B、In shopping malls.
C、On the Internet.
D、At Barbie shops.
答案
C
解析
短文结尾处提到,新推出的芭比娃娃还没有在实体店出售,本周将会在芭比官网上进行销售,新款芭比娃娃的售价为9.99美元。因此答案为C)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2920569.html
相关试题推荐
[originaltext]Ihaveapassionforcooking,butmypathtocookingsuccess
[originaltext]Ihaveapassionforcooking,butmypathtocookingsuccess
[originaltext]I’malifelongtraveler.So,fromthetimeIwasnineyearso
[originaltext]I’malifelongtraveler.So,fromthetimeIwasnineyearso
[originaltext]Iamfiredupfortheyearthatstretchesoutbeforeus.That
[originaltext]Iamfiredupfortheyearthatstretchesoutbeforeus.That
[originaltext]LawshavebeenwrittentogoverntheuseoftheAmericanNati
[originaltext]IhadflownfromSanFranciscotoVirginiatoattendaconfer
[originaltext]M:Lookatalltheequipmenthere.Theymustbeusedforsomekin
[originaltext]M:Lookatalltheequipmenthere.Theymustbeusedforsomekin
随机试题
【B1】[br]【B10】A、growB、plantC、saveD、cutdownD根据上文,此处肯定不是“plantrees”或“savet
Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeahappy【B1】______to
DictationListentothepassage.Forquestion21—25,fillintheblankswiththe
交感神经兴奋时,可使胃肠道( )A.运动减弱 B.胆囊收缩 C.括
灭B类火的灭火器(水基型灭火器除外),灭火级别是55B~89B时在20℃时的最小
D解参见溶度积规则。 答案:D
A.醛固酮作用↓B.肾功能衰竭C.远曲小管排H↓和近曲小管重吸收HCO↓D.近曲
患者男,78岁。饮用红酒600ml后出现脸色潮红,轻微眩晕,语言增多,诊断为酒精
某学校的校园改造工程由甲乙两个工程队承包,若甲队单独施工需要30天完成,若乙队单
关于单身妇女的人工授精,正确的是A.可允许给愿意负起养育子女责任的单身妇女实施人
最新回复
(
0
)