首页
登录
职称英语
Emily Dickinson was different from other women of her generation in that she
Emily Dickinson was different from other women of her generation in that she
游客
2023-08-09
68
管理
问题
Emily Dickinson was different from other women of her generation in that she led a
reclusive
life but her childhood was a very happy one. After the Civil War Dickinson withdrew from society and had few contacts outside of Amherst and wore only white in her adult life. She did however maintain active correspondence with friends outside of Amherst.
It was only after her death that the magnitude of her writing was discovered. Her younger sister, Lavinia, discovered 1,775 poems bound in small packets tied with thread. Emily Dickinson was so concerned with the subject of nature partly due to the fact that her secluded life style could have given her more time to focus closely on the nature of things.
Dickinson’ s writings are complex and for many years scholars have searched for romantic inspirations but have yet to understand her work. What is understood is that her work cannot simply be described as a narrative style. In fact, her style is of most interest to recent scholars. Dickinson, although given ample opportunity, refused to allow her work to be pubilished. This is also of great interest to those studying her work. A manuscript found demonstrates how Dickinson uses a punctuation of space and lineation as a visual expression of words to reinforce the poetic meaning.
Without doubt, Dickinson’s work has influenced and continues to influence modern poetry. For her time, her style was completely unique and included the use of dashes and capitalized nouns. None of her work rhymed and she incorporated unusual comparisons to events and situations. This unconventional method of writing has heralded her as being one of me most innovative poets in the 19th century. Her writings have a revolutionary nature, demonstrating a complex, multifaceted mind that often undermines popular conception.
Her resistance to the male-dominated society set her apart from most women of her time. Dickinson defined herself as a person, not as an extension of the males in her life as most women of her time did. This resistance is well presented in her work and these have been studied by a group of researchers and many students after her death. Feminists have also emphasized her intellectual and artistic sophistication instead of describing her as a reclusive, eccentric figure. [br] What can we infer from the passage?
选项
A、Dickinson enjoyed recognition for her poetic accomplishments.
B、Scholars are likely to compare her works with those of male.
C、Dickinson was an independent female.
D、Most women of her time had achieved independence.
答案
C
解析
推断题。题干问,哪个选项可以从原文推断出。选项A,因为她的作品在过世后才被人发现,所以我们无从得知狄金森的感受。选项B,学者只是对她的作品感兴趣,且觉得不易理解,并没与提及将她的作品与男性的作品相比较。选项D,最后一段第一句,她对男权社会的反抗将她与同时代其他女性划分开来,由此可推断,大多数女性那时并没有取得独立。狄金森选择隐居,其作品的独创性,并对男权社会的反抗等行为都足以证明她是一名独立的女性。所以。正确答案是选项C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2909720.html
相关试题推荐
[originaltext]Ilovetreesbecausetheyhavemanydifferentshadesofgreen,so
[originaltext]Ilovetreesbecausetheyhavemanydifferentshadesofgreen,so
[originaltext]Ilovetreesbecausetheyhavemanydifferentshadesofgreen,so
Wearelockedinagenerationalwar,whichwillgetworsebeforeitgetsbet
Wearelockedinagenerationalwar,whichwillgetworsebeforeitgetsbet
[originaltext]MySpace,thesocialnetworkingwebsite,isdifferentfromoth
[originaltext]MySpace,thesocialnetworkingwebsite,isdifferentfromoth
[originaltext]MySpace,thesocialnetworkingwebsite,isdifferentfromoth
[originaltext]InNewYorkCitypublicschools,176differentlanguagesare
[originaltext]InNewYorkCitypublicschools,176differentlanguagesare
随机试题
Lettytheoldladylivedina"SingleRoomOccupancy"hotelapprovedbythe
[originaltext]W:Hi.HowcanIhelpyou?M:Yes,I’dliketoreturnthissweate
Thereare30pairsofsocksinadrawer,60%ofthesocksareredandtheresta
高中数学《函数》 一、考题回顾 二、考题解析 【教学过程】
某房地产开发公司2005年获得商业用地土地使用权并建设商铺,某业主于2009年初
《宪法》第五十八条规定,( )行使国家立法权。A.全国人民代表大会和国务院 B
下列关于评估客户投资风险承受度的表述,错误的是( )。A、年龄越低.人力资
以下哪种细胞膜上不能检出HLA-Ⅱ类抗原A.静止T细胞 B.激活T细胞 C.
(2017年真题)关于奥尔德佛的ERG理论的说法,正确的是()A.它认为低
某建设项目以财务净现值为指标进行敏感性分析的有关数据见下表。 则该建设项目
最新回复
(
0
)