首页
登录
职称英语
[originaltext]M: [1] Do you mind taking my photo with the statue over there? I
[originaltext]M: [1] Do you mind taking my photo with the statue over there? I
游客
2023-08-08
85
管理
问题
M: [1] Do you mind taking my photo with the statue over there? I think it will make a great shot.
W: Sure. No worries. You’ re always taking photos. What do you do with all the photos you take?
M: Well, don’t laugh. [2] My dream is to become an online celebrity of sorts.
W: You’re not serious, are you?
M: I am, completely. I just got the idea a few months ago after posting some holiday photos on my social media accounts. A lot of people like my photos and started asking me for travel tips. So I figured I’ d give it a go. I post a lot on social media anyway, so I’ ve got nothing to lose.
W: I guess that’ s true. So what do you have to do to become Internet famous?
M: Surprisingly, a lot more than I did as a hobby. [3] Recently, I’ ve been spending a lot more time editing photos, posting online and clearing storage on my phone. It’ s always full now.
W: That doesn’ t sound like too much work.
M: Well, there’ s more to it. I spent all last weekend researching what topics are popular, what words to use in captions and similar accounts to follow. It really was a lot to take in. And I was up well past midnight. I’ d say it’ s paying off though. I increased the number of people following my accounts by fifteen percent already.
W: That is impressive, I guess I never thought much about all the effort behind the scene. [4] Now that I think about it, there’ s always something wrong with my photos as it is, half smiles, closed eyes, messy hair. I hope you have better luck than I do. Then, again, I think the only person interested in my photos is my mum.
Questions 1 to 4 are based on the conversation you have just heard.
1. What does the man ask the woman to do?
2. What does the man dream of?
3. What has the man been busy doing recently?
4. What does the woman say about her photos?
选项
A、Surfing various websites and collecting photos.
B、Editing his pictures and posting them online.
C、Following similar accounts to compare notes.
D、Studying the pictures in popular social media.
答案
B
解析
题干问的是男士最近在忙什么。对话中男士说他最近花了大量时间编辑照片、在网上发帖和清理手机内存,故答案为B(编辑照片并上传到网上)。A项(浏览各种网站并收集照片)和D项(在受欢迎的社交媒体上研究照片)在对话中均未提及,故排除。C项(关注相似账号并与之交流)与对话内容不符,对话提到的仅是关注相似账号,故排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2909423.html
相关试题推荐
[originaltext]Manymigrantwomengotoworkinprivatehomesascleaners,cooks
[originaltext]Moderator:Goodmorning,class.TodayProfessorLiuwillgiveus
[originaltext]Moderator:Goodmorning,class.TodayProfessorLiuwillgiveus
[originaltext]A“blogger”isapersonwhowritesonanInternetcomputerwebsit
[originaltext]A“blogger”isapersonwhowritesonanInternetcomputerwebsit
[originaltext]A“blogger”isapersonwhowritesonanInternetcomputerwebsit
[originaltext]M:Hello,Alice,whatdoyouthinkaboutautonomouscars?W:[5]
[originaltext]M:Hello,Alice,whatdoyouthinkaboutautonomouscars?W:[5]
[originaltext]M:Hello,Alice,whatdoyouthinkaboutautonomouscars?W:[5]
[originaltext]W:Goodmorning,Mr.Brown.M:Oh,comein,Mary.I’vebeenexpec
随机试题
[originaltext]Atthetheater,shedisruptsthefirstactassheclimbsover
Scotlandisauniqueplace.IthassomeofthemostbeautifulcitiesinEuro
【B1】[br]【B20】A、enoughB、muchC、toomuchD、mucC副词词义辨析。指出原因——“(运动)过量”。enough,mu
TodayAmericanparentsarefindingthemselvesinadilemmaabouthowtodeal
项目监理机构与委托人的沟通机制包括()。A.充分理解委托方的期望和要求,并体
下列关于建筑物内建筑构件的耐火极限的说法,符合规范要求的是()。A.二级耐火等
根据《建筑桩基技术规范》(JGJ94—2008),下列哪些条件下,宜考虑承台效
求助者中心疗法的实质是( )。A.提高个体的心理素质 B.达到个体人格的
属于自有机械费中不变费用的是( )。A.机驾人员工资 B.车船使用税 C.
以下为急性心包炎的症状,除了 A.发热 B.呼吸困难 C.心前区痛
最新回复
(
0
)