首页
登录
职称英语
A new study found that inner-city kids living in neighborhoods with more gre
A new study found that inner-city kids living in neighborhoods with more gre
游客
2023-08-05
72
管理
问题
A new study found that inner-city kids living in neighborhoods with more green space gained about 13% less weight over a two-year period than kids living amid more concrete and fewer trees. Such【C1】________tell a powerful story. The obesity epidemic began in the 1980s, and many people【C2】________it to increased portion sizes and inactivity, but that can’t be everything. Fast foods and TVs have been with us for a long time. " Most experts agree that the changes were related to something in the environment," says social epidemiologist Thomas Glass of The Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health. That something could be a【C3】________of the green.
The new research,【C4】________in the American Journal of Preventive Medicine, isn’t the first to associate greenery with better health, but it does get us closer to identifying what works and why. At its most straightforward, a green neighborhood simply means more places for kids to play—which is【C5】________since time spent outdoors is one of the strongest correlates of children’s activity levels. But green space is good for the mind too: research by environmental psychologists has shown that it has cognitive benefit for children with attention deficit disorder. In one study, just reading outside in a green setting improved kids’ symptoms.
Exposure to grassy areas has also been linked to less stress and a lower body mass index (体重指数) among adults. And a(n)【C6】________of 3,000 Tokyo residents associated walkable green spaces with greater longevity (长寿) among senior citizens.
Glass cautions that most studies don’t【C7】________prove a causal link between greenness and health, but they’re nonetheless helping spur action. In September the US House of Representatives【C8】________the delightfully named No Child Left Inside Act to encourage public initiatives aimed at exposing kids to the outdoors.
Finding green space is not always easy, and you may have to work a bit to get your family a little grass and trees. If you live in a suburb or a city with good parks, take【C9】________of what’s there. Your children in particular will love it—and their bodies and minds will be【C10】________to you.
A) advantage F) circulated K) hypotheses
B) allocate G) curiously L) necessarily
C) analysis H) fatal M) published
D) approved I) findings N) shrinking
E) attribute J) grateful O) vital [br] 【C3】
选项
答案
N
解析
名词辨析题。空格位于不定冠词之后,由此判断应填入一个名词或动名词。文章开篇已经提到研究表明绿色环境越多,体重增加越少。该句句意为:肥胖症应该与环境中绿地的减少有关。故N)shrinking“减少,缩小”为答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2898751.html
相关试题推荐
J此处需填入由ofliving限定的名词。下文提到英国人自觉排队的情形,这可看作英国入的“生活节奏”,pace“节奏;速度”与living搭配,符合语境。
[originaltext]W:Hey,Mario.CanyoutellmehowmanypeoplearelivinginAust
[originaltext]W:Hey,Mario.CanyoutellmehowmanypeoplearelivinginAust
Anewstudyfoundthatinner-citykidslivinginneighborhoodswithmoregre
Anewstudyfoundthatinner-citykidslivinginneighborhoodswithmoregre
Anewstudyfoundthatinner-citykidslivinginneighborhoodswithmoregre
Anewstudyfoundthatinner-citykidslivinginneighborhoodswithmoregre
Anewstudyfoundthatinner-citykidslivinginneighborhoodswithmoregre
[originaltext]W:Hey,Mario.CanyoutellmehowmanypeoplearelivinginAust
[originaltext]W:Hey,Mario.CanyoutellmehowmanypeoplearelivinginAust
随机试题
Anyonebreakingtheruleswillbeaskedtoleave______.A、atthespotB、onthesp
[originaltext]Oneofthereasonsforoursuccessasaspeciesisourability
Volcanoessometimesthrow______andgasessideways.A、ofthehotrocksB、hotrocks
Electricityis______animportantdiscovery______itiswidelyusedinlife.A、so..
A.a<-1 B.a≠-1 C.a≠1 D.a>1
下列关于生活热水系统设计小时耗热量、设计小时供热量的说法中,哪几项正确?()
《混凝土结构工程施工规范》GB50666—2011对箍筋、拉筋末端弯钩的要求:对
免疫系统的组成是A、中枢免疫器官和外周免疫器官 B、中枢免疫器官、免疫细胞和黏
某企业批量生产一种零件,投产批量为20件,共需4道工序加工,按照加工顺序,单件每
将全国节能减排目标合理分解到各地区、各行业,应综合考虑的因素有()A:人口密度
最新回复
(
0
)