首页
登录
职称英语
[originaltext] If you were asked to list the consequences of climate change
[originaltext] If you were asked to list the consequences of climate change
游客
2023-08-04
75
管理
问题
If you were asked to list the consequences of climate change and increasing global temperatures, this may be one of them—kidney stones. The study just published shows more and more people will suffer from the disease while it’s getting warmer and warmer. Kidney stones and hard crystalline masses develop inside the body from the minerals in urine, and they can be incredibly painful.
Well, in the United States in particular, there is a regional variation in kidney stones. In the southeastern US, called the Kidney Stone Belt, the risk for males of kidney stone formation is double that in the northeast or the northwest. And several reports have shown that this difference in the regional distribution, approximately 70% of which, can be explained by annual temperature difference. So it proves again the kidney stones, the upper track stones, can be affected by temperature.
And how can that link work? How can temperature, you know, whatever it is, a sunny day outdoors, a cold day outdoors, how can you link them to a human developing kidney stones? Clearly urine volume correlates inversely with temperature. So the warmer the temperature, the lower the urine volume and then therefore the more concentrated the urine is.
The human body lets out about the same amount of salt every day but the more water you drink then the excess water comes out and dilutes the urine. So if you don’t drink enough water or if you perspire a lot or lose water by other ways, then your urine becomes more concentrated and that’s very much.
According to the recent released climate models from IPCC, which many people may be familiar with, it seems at least 90% certain the global warming has occurred and will continue and probably accelerate. Then it’s certain that kidney stones are more common in warmer regions. So the remaining question is whether there would be a significant rise in cases and cost, and our study shows that something like 2 million more new cases strictly attribute to climate by 2050, probably 25% or 30% increase in the cost of treatment of those kinds of illnesses by 2050 again. And then the distribution of those increases will be non-uniform, so some areas will see 30%, perhaps even 50% increase.
Questions 16 to 18 are based on the recording you have just heard.
16. Which part is called the "Kidney Stone Belt" in the US?
17. What will happen if you lose too much water?
18. What will happen by 2050 according to the study?
选项
A、Your body will excrete more salt.
B、The urine volume will be higher.
C、The excess water will come out.
D、Your urine will become more concentrated.
答案
D
解析
原文中提到,如果没有喝足量的水或者是由于出汗太多等导致水分流失,那么尿液浓度就会变得很高,因此答案为D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2897882.html
相关试题推荐
[originaltext](23)WiththeInternetrevolutionusheringinnewmodesofco
[originaltext]Hereisaquestionforyou.Thecustomerisalwaysright.Rig
[originaltext]Hereisaquestionforyou.Thecustomerisalwaysright.Rig
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]MedicalexpertssaymostAmericansdonotgetenoughsleep.T
[originaltext]MedicalexpertssaymostAmericansdonotgetenoughsleep.T
[originaltext]W:WhatdoyouthinkofTV?Ithinkitisafalsegod,adang
[originaltext]W:WhatdoyouthinkofTV?Ithinkitisafalsegod,adang
随机试题
ChooseSIXanswersfromtheboxandwritethecorrectletter,A-H,nexttoQuest
A、Food.B、Healthcare.C、Cleaning.D、License.A本题考查细节。由句(10)可知,女士说养宠物最大的开支可能是食物。
【S1】[br]【S4】physician→physicians一致错误。此处many表示“许多”常用来修饰可数名词,而后面的and连接的两个词形式应该是一
Whohasitandwhodoesn’t?Andhowdothoseofuswithlessofitgetmore?
采用曼彻斯特编码技术,将一组数字数据0101001101编码为数字信号,下列所
2个月患儿,人工喂养,近2天口腔黏膜上出现白色乳凝块样物,不痛,用棉签不易拭去,
2020年,我国粮食种植面积11677万公顷,比上年增加70万公顷。其中,稻谷种
报检出口食品或食品添加剂,应提供《进出口食品标签审核证书》。()
根据世界银行对工程项目总建设成本的规定,下列费用应计入项目间接建设成本的有(
能够重复使用、可塑性好、容易封堵各种不规则形状孔洞的防火堵料是( )A.无机防
最新回复
(
0
)