首页
登录
职称英语
[originaltext] Now I want to talk to the freshmen about their first week at
[originaltext] Now I want to talk to the freshmen about their first week at
游客
2023-08-04
65
管理
问题
Now I want to talk to the freshmen about their first week at university. The purpose of the freshmen’s week is, officially, to get all the new students registered on their courses, to allow everyone to get settled into their accommodation, to get timetables sorted out and to receive an introductory talk from the chancellor of the university. Of course, the main reason for most people to attend freshmen’s week is to have a really good time.
Unfortunately, you do have to go through with the registration; otherwise you may find yourself not listed in course timetables. Remember, without a union card, which is essential to student life, there is quite possibly no scholarship. The time you register will probably depend upon which faculty you are in, and the initial letter of your surname. Do not worry. All that is required of you during registration is that you queue up endlessly with thousands of other students.
It soon becomes clear at the end of registration that it is all worthwhile, when you are finally presented with the fruit of your labor—your passport to student life card. This card will get you discounts at quite a few shops and fast food chains, and most importantly, will get you into the Student Union.
Throughout the freshmen’s week, though, remember the one golden rule—enjoy yourself. Don’t go to the book shop and buy all the books on the reading list with the intention of finishing them before lectures start. You will have to be on the run once lectures start, but not during the freshmen’s week. So everyone, enjoy the freshmen’s week!
Questions 9 to 11 are based on the passage you have just heard.
9. Which is one of the purposes of the freshmen’s week according to the passage?
10. Why is it so important to get a union card?
11. What can we learn from the passage?
选项
A、Students will be quite busy in the term.
B、Union card offers discounts at all shops.
C、The book store does not open during the freshmen’s week.
D、The books on the reading list are expensive.
答案
A
解析
原文中提到,一旦课程开始,学生们将会非常忙碌,但在新生周却不是很忙,因此答案为A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2897876.html
相关试题推荐
[originaltext](13)Wereportedaboutastudythatshowedeatingevenalitt
[originaltext](13)Wereportedaboutastudythatshowedeatingevenalitt
[originaltext]Wecontinueourdiscussionofplagiarism(剽窃).Lastweek,we
[originaltext]Wecontinueourdiscussionofplagiarism(剽窃).Lastweek,we
[originaltext]W:Well,Mr.Smith,I’velookedintoyourinvoiceandfoundo
[originaltext]W:Well,Mr.Smith,I’velookedintoyourinvoiceandfoundo
[originaltext]W:Right,Iguessyouhavesomeideasforourpromotion.
[originaltext]W:Right,Iguessyouhavesomeideasforourpromotion.
[originaltext]Historically,thecorrelationbetweeneducationandincomeha
[originaltext]Historically,thecorrelationbetweeneducationandincomeha
随机试题
Madonnaseemslikeapersonusedtogettingherownway.Sothepopstarmus
Noclear-cutdistinctioncanbedrawnbetweenprofessionalsandamateursin
Tomwastryingtosortthroughhis______andbringthemtosomesortoforder.A
【B1】[br]【B19】A、afterB、onC、withD、toD短语动词与“兴趣”搭配,选项D符合题意,taketo意为“开始从事”。
布比卡因不常用于()A.表面麻醉 B.浸润麻醉 C.传导麻醉 D.硬膜
患者,女性,35岁,畏寒、发热、头痛、恶心2日,伴腰痛和膀胱刺激征。体检:体温3
关于地方政府债券,以下说法不正确的是()。A.一般债券是针对没有收益的公益性
已知合同总额为455万元,工程预付款115万元,主要材料、构件所占比重为60%,
A.少商、上星 B.行间、侠溪 C.内关、太冲 D.睛明、太阳 E.风池
简述青少年情绪发展的特点。
最新回复
(
0
)